Senemvq1 Ayfa1608 ayy cidden neyin havasını civasını yapmış anlamadım n’oluyo kilolu olunca ben söylemeye utanıyorum yada sormaya karşı taraf alınırsa diye
Ayfa1608 Senemvq1 bu hep böyle ya saçma sapan konuşuyor linç yiyor yiyor hala saçma sorulara postlara devam ediyor. 7-8 dk önce katılmış sorduğu ilk soruya bak. Heralde tebrik falan bekliyor (ki anlattığı doğruysa)
Ayfa1608 Hamide2 aşayı değil aşağı. Deyil değil Değil. Bebeğinin kilosuyla övünmek yerine git biraz kelimelere bak nasıl yazılıyor.
Senemvq1 Hamide2 doktorun normal demiş neyi düşünüyorsun ortada bi sorun yok yani burdan bakınca bak benim bebeğim şu kadar kilo diye gözüküyor
Taze_annecik Hamide2 Emiyorsa sorun olmaz ama eğer mama içiyorsa azaltın. Mama bebekleri şişiriyor malesef
Hamide2 Taze_annecik evet ek olarak az 30ml ama yinede takviye gerekiyor. Senemvq1 soruyu anlamadığın o kadar belli ki neyse
Ozgenizz Hamide2 ayda 2 kilo yapar kilosu da gayet iyi mama ne kadar veriyorsun kaç kere kaç ml anne sütüyle ayda en az 500 gram alsa bile yetiyor demektir