sMyL Emine1661 ben 4 numarasını aldım. Taşma sorunu yaşamadım hatta daha çok beğendim inceltmişler bezi. Tabi yazın terlediği için çişi çok olmuyordu bundan sonra nasıl olur bilemiyorum
Emine1661 sMyL bizde ters etki yapti demek ki bu arada oğlum gün boyu cok fazla su iciyor ondan da olabilir mi acaba
beyzzsenturkk_ Emine1661 korkuyorum elimde ki paketin bitmesine az kaldı yeni paket alırımda kullanamam diye korkuyorum aylardır gece altını açmam taşma sızma yaşamayız valla çok üzülürüm bende yaşarsam bunu herkes memnun kalmadık çok kötü diyor tedirgin oldum
Emine1661 beyzzsenturkk_ iste tam oalrak bunu yasiyorum bende bilmiyordum internetten aldim fazla fazla hic begenmedim zellikle bel kisimlari cok tairiyor gece hic bez degistirmezdim simdi 2 3 kere bez degistirir oldum gnduz uykudan her uayndginda bezi tasmis oluyor bu kadar kotu bir bez yapabilirlerdi anca baska hangi bezi kullanabilirim hic bilmiyorum
Emine1661 SevimliHayaletCasper bana tam tersi hic buyuk gibi gelmedi emmiyor sanki ici çişi üstten surekli cikariyor
Defnesa Ben çok beğendim ya niye kimse memnun kalmamış ki daha da incelmiş şişip bebeği rahatsız etmiyor dokusu flanda gayet güzel bence tasma yapmadi bizde gece bez değiştirmem kaka yapmadıkça
Emine1661 Defnesa şanslısınıx o zaman 😀 bende normalde gece degistirmezdim disariya ciktigimiz zamanlar rahat oouyordu bez degistirmeye gerek kalmiyordu hic tasmazdi uzun saatler dayanirdi simdi 1 saat bile dayanmiyor
Lilypad Defnesa kızımı bir günde öyle bir pişik yaptı ki su toplamış falan hemen bez değiştirdim çok kötü bi bez
sMyL Lastikleri öncekine göre daha esnek önceden iz yapmasın diye gevşek bağlıyordum belki daha sıkı bağlarsanız taşma sorununu önleyecektir
seherskr Emine1661 bende yeni Molfix bezden pek memnun kalmadım tek kelimeyle kötü.. şimdilik gece için goon aldım gündüz için de bebem natural aldım aşırı memnunum ikisinden de :) ne taşma ne sızma hiçbir şey olmadı
noluyasanagenemiros Emine1661 taşma sorunu hiç yaşamadım ama bi kere bile idrar yapsa bebeğim kabarıyor değiştircem ben stoğum bitince
Emine1661 seherskr yaaa tesekkur ederim bende denemek istiyorum goon u iyi diyorlar kalibi nasil peki buyuk mü bebem natural ve goon un iç kismi ince mi yoksa molfixe benziyor mu kalinlik olarak
seherskr Emine1661 goon ince ama çok güzel kızımı pişik bile yapmadı kalıbı bir tık büyük..bebem natural bana tam kalıp olarak geldi kızım biraz etli butlu..11 kiloya ben 5 numara goon kullanıyorum kızım rahat etsin diye çok yiyen bir kızım var ve çok su içer.ama bebem natural de 4 numara tam oluyor
Woman35 Emine1661 bebem naturalin ic kismi biraz kalin cok cok ince degil ama inanilmaz guzel bi bez bu bezi kullanmadan once hep tasardi gece bile 2 3 kez bez degistirirdim bebem naturali neredeyse 3 4 aydir kullaniyorum 2 3 kere anca tasmistir kesinlikle bi sans verin derim 😅
seherskr seherskr bebem natural ne ince ne de kalın..tam ortası..ama çiş yapınca hafif sıkar.gündüz sık değiştirdiğim için onu kullanıyorum gece de değiştirmem hiç goon kullanıyorum
Emine1661 Woman35 o zaman bende deneyeyim japonlara guveniyorum goon kesin guzeldir molfix benim ivin herseydi ama sanirim artik benim icin bitti bebem naturlai de denicem 😊