Ozgegemen1506 Deletedmom_101 emziriyoeum bebeğim 3 aylık daha hiç adet görmedim o sebeple gecikme durumu söz konusu değil kanda 2 den küçük bi değer çikti erken gebelik testinde de silik bi çizgi çıktı benimde kafam karışık kan sonucunu tekrarlıcam bende
Deletedmom_101 Ozgegemen1506 kan sonucuna inanın bebeğim 4 haftalıkken erken gebelik normal gebelik testleri yaptım çıkmadı kan verdim 4 haftalık olduğunu öğrendim testlerde yanılma payı var
Ozgegemen1506 aliaras_2022 yani sonuç yokmu sizce daha doğum sonrası hiç adet olmadıgım için yumurtlama dönemini bende bilmiyorum şuan testte ama silik çizgi var kan sonucunda sonuç 2 kan sonucunu tekrarlıcam pazartesi
Ozgegemen1506 Mlkkrm ama önce kanda belli olması gerek meşki testte tamam silik çizgi var ama kanda yok önce kanda netleşir sonra testte belli olmuyormu
Ozgegemen1506 zeyn6 15 günde bu değer bencede çok düşük ama testte de var gibi kanda yok bildiğim kadarıyla önce kamda çıkması gerekir dı ama pazartesi tekrarlıcam kanı
Ozgegemen1506 Deletedmom_101 inşallah öyledir zaten gebelik önce kanda sonra testte belli olur 15 günlük ilişkide 2 çok düşük bir değer