Liyaayse kanalizereis çok kısa uyuduğu için hiç dayanamıyor deniyorum ama bilemiyorum nasıl olacak. Uyanıklık süresi ne kadar olmalı acaba ?
Ceren05 kanalizereis son uykusunu 6 da bitirdim 3 saat sonra yani 9 da tekrar uyuttum gece uykusu için uyudu 1 saatt sonra kalktı yiine 1 e kadar uyanık kalıp sonra uyudu
meyrakalpben kanalizereis benim kızım 11de uyuyor sabah 7 gibi uyanıyor gece hiç kalkmıyor gündüzde tek uyku yapıyor 5 buçuk aylık kendi kendine uyumuyor ama genelde sallanarak bazende emerken uyuyor nasıl eğitim verebilirim
Nklcilis kanalizereis akşam 8 gibi uyutmaya çalışıyorum 2 gündür 9 da uyanıp oyun oynamaya başlıyor tamamen uyanıyor.
meyrakalpben kanalizereis 7de uyanıyor yanıma alıyorum 9a kadar falan uyuyor 1 saat uğraşıyorum öğlen falan uyuması için 10 dk sonra kalkıyor 3 gibi uyuduğunda 1 2 saat uyuyor sadece
Eailesi4 kanalizereis gündüz o saatlerce güzelce uyuyorlar ama mesela bu gün ikiside 7 de uyudu dedim tamam gece uykusuna geçtiler 1 saat geçmedi ne yaptıysam yatıramadm hala daha da uyumadılar
kanalizereis meyrakalpben 7de uyandığında tekrar uyutmayın biraz uyanık kalsın. Böylelikle günde 3 uyku yaptırabilirsiniz
Eailesi4 kanalizereis hayır ikisi de kendisi uyumuştu yataklarına götürdüm döndüler dolaştılar uyudulygakiba yine diş çıkarıyoruz biri bir tane diğeri iki tane
kanalizereis Eailesi4 diş dönemi de etkiliyor olabilir fakat en büyük etken gündüz uykusu. Gündüz 1 saat fazla uyusa gece uykusundan yemiş olur buna çok dikkat edin