-Tusemcimm- kanalizereis Kalbinden geçenler hep seninle olsun 🥰🕊️🙌🏻 Uyku eğitimini ben kendim verdim 😅 Sen nasıl yaptın?
kanalizereis -Tusemcimm- bende eğitimler aldım önce sonrasında ilk kendi kızıma verdim arkadaşlarımın çocuklarına verdim. Tracy Hogg yöntemini kullandım eğitimde. Sizin bebeğiniz kaç aylık ☺️
Defnesa Bende aynı yöntem ile oğluma eğitim vermeye başladım akşam 8 de uyuyor gün içinde uykularını düzenli tutuyorum ama sabah 6 olmadan uyanıyor çözemedim 2 haftadır :)
Defnesa kanalizereis aynen öyle yapiyorum ağlıyor sinirlenip ıkınıyor ama bekliyorum kafasını okşuyorum 6 bucuğa kadar sonuç aynı :)
Bebeksi3446 Benim kızım dokuz aylık uğraşa uğraşa dokuz dokuz buçuk gibi uyumaya alıştıririm sabah da erken uyaniyo baya gece bazen saat başı bazen iki saate bir uyanıp emmek istiyo desteksiz uykuya alıştırmak istiyorum ama olmaz gibi geliyor
Biricik_11 kanalizereis Öncelikle rabbim gönlünden geçenleri hayırlı kılıp nasip etsin inşallah Ben yardım almak isterim. Benim oğlum 4 ay 20 günlük gece uykuları maşallah iyi Ama gündüz sallayarak uyutuyorum. Yarım saat 40 dk sonra uyanıyor emzik olmadan da asla uyumaz. 3 çocuklu bir anneye yardımınız çok makbul geçer😂😂
kanalizereis Biricik_11 tabi ki yardım edebilirim fakat uyku eğitimi için 5 aylık olmasını beklemelisin şuan uyku atağı yaşıyor ☺️
edafmo kanalizereis 30dklik kısa gündüz uykularını nasıl uzatabiliriz 7 aylık ve doğduğundan beri yarım saatten fazla uyumuyor gündüzleri. Uykusunu alamadığı için de sürekli uyku için ağlıyor
asliii_ Ya benim bebeğim çok zor bi bebek gündüz sıfır uyku gece de iki saatte bir uyanıyor maksimum. Ayakta sallayarak uyuyor sadece. 9 gün sonra 6 aylık olacak bizde uyku eğimi işe yarar mı gündüz uyumasında ? Önce sallayarak uyumayı mı bıraktırmak gerek?
kanalizereis asliii_ önce salla bırak yöntemiyle sallamayı bıraktırmamız gerek. Bebek sallanarak uyumaya aşıldığı için gece uyandığında da tekrar uyumak için sallanmak ister.
ozlemuzun kanalizereis merhabaa gönlünüzden geçenler gerçekleşsiin inşallah 🥰 3 aylık bebeğim henüz erken biliyorum ama gündüz uykularında çok zorlanıyoruz. Zar zor 45 dk uyuyor o da aralarda gidiyorum sallıyorum. Genel olarak zor uykuya dalan bi bebek. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama süreçte zorlanmaktan korkuyorum. Genel bi bilgi verir misiniz? Şu an neler yapabilirim mesela. Teşekkürler şimdiden ☺️
kanalizereis ozlemuzun uyanıklık sürelerine dikkat ederek uyutun bebeğinizi. Sabah 7 en geç 7:30 da uyandırın. Gündüz uykuları maksimum 1 saat olsun.
Bebeksi3446 kanalizereis bilmiyorum bu ara denemeye başlayacağım sanırım emerek uyumaktan vazgeçer inşallah