Mnli Birbebetoannesi nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbul ve kayseri ile karşılaştırıyorum fiyatı iyi 2 saate
Birbebetoannesi Mnli Mardin, evime çok yakın açıkçası 2 dk uzaklıkta. Etkinlik falan nasıl bilmediğim için fikir almak istedim. Oralarda nasıl acaba ? Bir de 2 saat atıştırmalıkta veriyoruz dediler
Mnli Mnli benim çocuğum artık 4 yaşında en son geçen sene gidiyordu oyun gruplarına istanbulda götürdüğümüzün saati 300₺ idi geçen sene Kayseride 200-250₺ bandında saati bu sene zaten her şey arttı yine atıştırmalık genelde meyve kek vs veriyorlar böyle yerlerde
Birbebetoannesi LadyBugg Burada 2 saati 250 lira dediler ama etkinlik kısmı 2 yaşındaki bir çocuk için uzun gibi geldi sanki. Gerçi isterseniz 1 saatte durabilir dediler
Doga_sever Birbebetoannesi ideal bir fiyat. Oyun evleri genelde boyle oluyor. Hatta piyasa bu kadar pahali degilken ben benzer fiyat odemistim. Simdi kim bilir ne olmustur
Birbebetoannesi Doga_sever Hsklısınjz evet, 1 ay sonra fiyatlar değişicek dedi öğretmende ama tabela olarak milli eğitime falan bağlı oluyorlar mı bilmiyorum işte