Zeliff motherofLeyla aynen olabilir. Şuan giydirmedim daha normal uzun kollu pijamalarıyla yatıyor sıcak oluyor eli kolu soğumaya başlayınca giydiririm
Opecert motherofLeyla e bebek de 2 tog var bende 2 tog aldm bizm evimiz de 20-21 derece ortalama kışın
motherofLeyla Opecert terlemiyor mu ayy şaşırdım yaa kimi diyor 1.6 tog terletti 20 derecede diye 🥺 2 veya üzeri tog fazla gibi sanki bizim eve göre
mobesebesir motherofLeyla bebisi bunla giydirip yatirirsan isilik döker çok terletir bu. Etiketi sokmediyseniz iade edin bence e bebek te vardır uyku tulumu içi dışı normal kumaş içi elyafli gibi
motherofLeyla mobesebesir değiştircem bugün evet e bebekde gördüm ama beden bulamadım birde 2.5 tog vardı bana şuan 1.0 tog lazım orda ince tulumlarda vardı ama tog değeri yazmıyordu almadım o yüzden 🤷🏻♀️
kubramomm- motherofLeyla Değil tabiki 😂 Uyku tulumu içi dışı penye içi elyaf olur. Bu dışarda çocuklar üşümesin diye giydirilir. Nohut peluş bı tulum. Uyurken giydirilcek bir ürün degil
motherofLeyla kubramomm- evet bende biliyorum ama çalışan uyku tulumu demiş eşimde almış ya çalışanın kendide bilmiyor yada alınsın diye mi öyle dedi bilemiyorum :) bugün değiştircem zaten
motherofLeyla Mervetnl yaa kimide 20 derecede 1.6 togla terledi yazıyor yorumlarda acaba markadan markaya farkediyor mu ki tog değeri
Mervetnl motherofLeyla olabilir belki, ben lcw dan almıştım. Çokta memnun kaldım 😌 Owli güzel diyorlar ama çok pahalı biraz daha büyüdüğünde alıcam onu 😌
Eminos motherofLeyla e bebekten almistim ben 2 oğlumda da kullandim masallah cok iyi cikti bi cocugum daha olsa yine giyebilir o kadar iyi ici elyafli olanlardandihic terletmedi
motherofLeyla Eminos bende bugün civilden aldım e bebekde hep 2.5 tog vardı bana 1 tog civarı lazımdı 1.2 aldım artık