olmazsanolmaz Hanımlar merhaba bu emzirme süreci çok yordu beni başlarda meme ucum yoktu ona uğraştım sonra sütüm kesildi artsın diye çabaladım şimdi de çok fazla geliyor ve bebeğim emerken sürekli bogukur gibi olup memeyi reddetmeye başladı ve kakasi yeşile döndü bu durumu yaşayıp önerisi olan var mi 😔
noluyasanagenemiros olmazsanolmaz bebeğini dik de tutabilirsin bende bi çare bulamadım sağmak daha çok tazyik yaptı hatta hala cebelleşiyoruz
Tugcceknr olmazsanolmaz zamanla alışıyor bizimde öyleydi bebeğim alıştı artık yeşile dönmeside ön sütü fazla aldığı için yeşil oluyor demişti doktor
nhlhmz11 olmazsanolmaz meme ucu hafif yukarı gelecek şekilde bebeğinizi emzirin, yeşil kaka genelde iyi beslendiginden oluyor demişti doktorum, yada sizin yediğiniz birşeyden . Benimde tazyikliydi bu şekilde emdi
Corious Yatarak emzirmeyi deneyebilirsiniz bende işi yaradı hem de bebek de anne de daha konforlu oluyor
KeremA Ben de aynı durumdayım sürekli boğuluyor zaten gazlı bebek durmadan hava yutuyor üstüm başım süt oluyor oda ayrı bi durum
Tugcceknr Ecemsultan 4 ay 20 günlüğüz hala bile boğazına kaçıyo öksürüyo oyurtup pıt pıt sırtına vuruyorum tekrar emziriyorum o kadar alıştı ki artık oyuna çevirdi yatağına yatırınca öhö öhö yapıyor kucağıma alaayım diye😂
Ecemsultan Tugcceknr ayy çok fena bu bebekler 😃😭 bizde çalışsaydık ben korkuyorum çok soğuk kanlı değilim
Minmini olmazsanolmaz nane, adaçayı, soya sütü tüketebilirsiniz bunlar sütü azaltıyor kontrollü olun ki sadece tazyik bitsin. Bir de neler yaptınız sütünüz nasıl arttı?
olmazsanolmaz Minmini deneyeceğim bunu da 🙏🏻 Sütümün artması icin bol yeşillik yedim , rezene çayı ,anne çayı ,bestlak damla , bol su içtim
Pinpony Minmini hayır tabikide bunları tüketmeyin sakın. Kontrolsüz üretiliyor suan zamanla düzelecek lütfen saçma sapan seyler önermeyin bunlar sütü kesen azaltan urunler ne gerek var
binnur64 olmazsanolmaz nurselina ile yenidoğan instagram sayfasına bi bakın isterseniz orda tazyikli süt olayı ile ilgili bilgi veriyodu
Minmini Pinpony emzirme danışmanından aldığım hiperlaktasyon bilgileri bunlar. Mesnetsiz öneriler verecek kadar cahil değilim çok şükür.
Ela_24 Pinpony bende katılıyorum sütünü azaltmak için uğraşma bunlara gerek yok meme 4. Aydan sonra terbiye oluyor ne gerek var süt azaltmaya