tekbasimabakiyorum Kızım 7 aylık. Bir kucağıma onu alıp diğer elimde dikey süpürge ile süpürge yapıyorum. Mama sandalyesine koyunca da mutfağı toparlıyorum, yemek yapıyorum. Bazen çamaşırı da tek elimle kucağımda kızımla asıyorum ama o kadar. Diğer işleri eşim yapıyor mecbur ama onun yaptığını da beğenmiyorum 😁 ütü hariç. Onda bayağı iyi. Tüyo verir misiniz her gün evi nasıl temiz tutuyorsunuz? Her şey batıyor bana. Şöyle saatlerce müzik açık ve rahatsız edilmeden temizlik yapmayı özledim. Normalde de çok seven biri değildim eskiden 🤣
atlassmoms tekbasimabakiyorum ben genelde uyuduğu zaman yapıyorum süpürgeyi de uyanınca tutuyorum oğlum yerde oyalanırken🙃
Tubatgn tekbasimabakiyorum Annem her sabah yardıma geliyor 🤓 Çünkü çok hareketli ve tek durmayan bir çocuğum var onunla tek başıma iş yapmam mümkün değil..
35lavanta tekbasimabakiyorum Dağınıklığı hemen kaldırmak bence en büyük tüyo bu mesela salonda başka odaya ait bişey var salondan çıkarken hemen onu alıp yerine götürcen dur birazdan dur şunuda yapayım dedin mi kalıyor 😂 süpürge mecbur çocuk uyanıkken zaten yemeği o uyuynca yapıyorum çamaşırıda birlilte asıyoruz malum benimki senden büyük yardım ediyo sağolsun 😂 ama dağınıklık kalktımı cidden ev temiz gibi duruyo 😂
HacerErdogan tekbasimabakiyorum eskiden benimde bu kadar temizlik duzen takıntım yoktu 2 çocuktan sonra oluştu hersey gözüme batiyor😝 oğlum dağıtıyor be arkasını topluyorum çok yaramaz hareketli dağıtıp gidiyor başka bisey yaptığı yok çocuk dağınık seviyo aslında takıntı da değil de önceden dağıtan yoktu 2 3 güne belki supururdum oyuzden yapmıyordum şimdi sürekli battığı için ev temizliyorsun ve Bi git gide takıntı gibi oluyor ama değil işte
tekbasimabakiyorum atlassmoms gündüz yanında siz yokken uyuyorsa ne güzel ben olmadan hayatta uyumuyor 😁
Tatlican Tubatgn Seni en iyi ben anlarim 8ay annemde kaldim tek bakamadim ama hareketli diye degil 16 saat agliyordu carsaf harici asla susmyordu uykuyuda sevmiyordu🙈
beyzacmvrc tekbasimabakiyorum bizi günlük temizlikten iyi kötü kurtaracak tek şey bence robot süpürge. Alacam az kaldı 😂 bı ara niyetlendik eşim sonra fotoğraf cekiyomuz bilmem ne diye caydı şimdi de zor ikna olur ama evimde büyük yetişilmiyo bebekle Emekleme ye başlayınca hepten şart bence
aysehamza İmkansız kar yağarken süpürmek gibi sabahtan beri her yeri 3. Kez süpürge tuttum halı sildim ama uyuyabilirsen 4.kez süpür cem toplamayı saymıyorum bile
2ogullu1anne Benim evim temiz kalıyor.Akşamdan her yeri topluyorum.Tuvalet,banyo,balkonu yıkıyorum. Çamaşırı genelde akşamdan atıp seriyorum.Sabahta cocuklar uyanmadan toplayıp,katlayıp,yerlestiriyorum.Uyandıkları zaman da kahvaltılarını yaptırıp toz al, süpür,sil yapıyorum.
tekbasimabakiyorum 2ogullu1anne çocuklar uyanmadan önce mi uyanıyosunuz vay beee ben bunu şehir efsanesi sanıyordum🤣
ayse01_alparslan 2ogullu1anne ne zaman uyuyosun dinleniyorsun vala insanda hal enerji kalmıyor benim bitane sözde ama çok yoruluyorum onla nerdeyse hergun siliuoz evi emekliyi herşeyi ağzına koyuyor
aysecikm tekbasimabakiyorum ahh bende çok özledim rahat rahat müzik eşliğinde temizlik yapmayı ben 50 kiloyum bebeğim 8 kilo bı süreden sonra o kadar ağırlaşıyor ki kucakda durdukca ben tek elimle onu tutio tek elimle anca yemek karistirabiliyorum genel olarak ev işi temizlik üstün körü eşimin desteği ile ne zaman normal bı şekilde evin düzenini sağlarım bilmiyorum
livanurvealpinannesi61 tekbasimabakiyorum valla 1 yaşından önce dağılmazdı bile şuan aşırı dağıtıyorlar parmağım kırık elimden geldiği kadar yapıyorum çocuklar varken kalmıyor ki temiz
Saripapatyamm_ tekbasimabakiyorum Dün her yeri tertemiz yaptım şuan cingen evi gibi. Temiz ama dağınık diyim. Kızım leğenleri döker. Salona taşır. Kıyafetlerini dağıtır bunlar günlük rutini 😅😅
tubiiik_ tekbasimabakiyorum kaynanam köye gitmeden önce kızımı kocamı onun basına yolluyordum saatlerce temizlik yapıyordum şimdi dediginiz gibi ancak oyalaya oyalaya temizlik yapıyorum uyudugunda sadece yemek yapıyorum uykusu baya hafıf uyudıgunda yerden oyuncak bile topluyamıyorum hemen uyanıyor 20 aylık bu arada kaynanamın köyden gelmesini 4 gözle bekliyorum mutfak dolaplarımın iç diş bol bol camasır suyla temizlemem lazım
Eski9 tekbasimabakiyorum hayır hiç temiz ve düzenli kalmıyor 😁😁 iki çocuk var temizliği eskiye nazaran daha rahat yapıyorum tabi ama yok temiz kalmıyor her gün süpürge açıyorum her yer silgi tozu ve kırıntı 😁 pratik işler yaparım sık sık az temizlik yaparım bir günde koca evi alt üst etmeye çalışmam bir yer dağılmış mi hemen çok beter olmadan düzenlerim dolap içleri vs. Mutfak dolaplarim lake iki haftada bir cam beziyle silerim pırıl pırıl olur hem vakitten kazandiriyor. Buzdolabının içi boşaldığı an hemen şöyle bir silerim bunları sık yapınca derin işlere gerek kalmıyor. Çocuklu evler böyle yapacak birşey yok ☺️
Suradevelioglu tekbasimabakiyorum kızım 20 aylık bütün işlerimi çoğunlukla o uyanıkken yaparım o uyuyunca bende keyfime bakarım , yemek yaparken tezgahın üzerine oturturum birlikte saça döke yaparız sonra hadi temizleyelim diyip temulizleriz,evi süpürüp silerken arada ona veririm süpürgeyi heveslenir o hevesle birlikte hallederiz yani bütün işlerime onu dahil ediyorum bu sayede o çok ağlamıyor bende işlerimi halletmiş oluyorum sonra da oturup gün boyunca oyun oynuyoruz 🥰