Busbus03 Birersagunhikayesi atlassmoms NevrozZZ47 bizimki 3 4 gündür uyanmıyor erken ya uyanmak istemiyor 😢 önceden 8 9 da en geç uyandırıyordum uyanıyordu şimd uyumak için ağlıyor 11 kadar uyuyor bazen 12 bu sefer tek uyku yapıyor uzun uyursa okey de kısa uyursa 2 uyku istiyor bu sefer gece uykusu geç kalır diye uyutamıyorum huysuz oluyor Birersagunhikayesi SevimliHayaletCasper hunilimomy Dolores
Birersagunhikayesi Busbus03 gece uykusunu öne çekin bi kaç gün örneğin 22:00 de yatıyorsa 20:00 de tüm ışıkları kapatın uyku moduna geçirin. İlk gün zorlanırsınız ama sonra alışır.
Mtzzeynep Busbus03 14aylık 9-9bucuk arası uyumuş oluyor gece rahat uyuduysa 7-buçuk gibi kendi uyanır. Gündüz tek uyku yaptıysa 8bucuk gibi zor dayanır o zaman da sabah 6da emmek için uyanır bir daha uyumaz.
Busbus03 prenses_annes bizimde 4 5 gündür böyle yaa 8 9 da uyandırıyordum artık uyandırmıyorum bu sefer tek uyku yaptırmak zorunda kalıyorum uzun uyursa sorun yok ama kısa uyursa 2. Uykuyu istiyor gece geç saate kalır diye uyutamıyorum siz tek uyku mu yaptırıyorsunuz 11 de uyanınca falan kaç aylık
prenses_annes Busbus03 16 aylık sabah 11 de uyandığı zaman öğlen 2 de uyutmaya calisiyorum. 1bucuk saat uyuyor zaten . Gece de 10 da uyutuyorum. Alisitigi için sıkıntı olmuyor
Denizoglan Busbus03 akşam 10 da yatıp bütün gece uyumayıp kalktığı için sabah uyanamıyor haliyle 9-9 buçukta ben kaldırıyorum
Zyneepemee Busbus03 en geç 10 da uyuyor gece emmek için milyon kez uyanıyor sabah 7 den sonra uyanıyor bazen 8 bazen 9 oluyor ama çoğunlukla 7.30 da ayaktayız
mrlkrtls Busbus03 14 aylık oğlum akşam 20:30 uyur sabah 06:30-07:00 gibi kendisi uyanır. Gece genellikle hiç uyanmaz yada bir kere ağlayarak uyanır, odasına girip piş piş deyince geri uyur
aynuruygar Busbus03 sabah 7 en guzelı 10′da uyuyorsa. Yapılan araştırmaya göre sabah 6-8 arası yapılan etkınlıkler vs daha ıyı kavrıyorlarmıs
Busbus03 aynuruygar uyanmıyor 7 de en erken 8 bazen 9 hatta 3 4 gündür 10 ca uyuyor ve sabah ağlıyor 11 12 kadar uyuyor
Drysmsn Busbus03 8 aylık oğlum akşam 9:30 da gece uykusuna yatar gece emmek ıcın uyanır dalar Sabah 7:30 da uyanır
mrlkrtls Melikeannee ilk uykusuna 9:30 gibi yatar en az 1,5 saat uyur bazen 2 saatte oluyor. İkinci uykusunu 14:30 uyur 1,5 saat uyur. Benimki uykuyu fazla seviyor ve uykusu geldi mi hemen o an uyumasi lazim doğduğundan beri böyle hep bir düzeni vardı
Ece16 Busbus03 10-10 buçuk gibi uyuyor sabah 9 da kalkıyor tabi gecede 4 gibi beslenmek için kalkıp tekrardan yatıyor
SeverusSnape Busbus03 akşam 22:00-22:30 civarı uyuyor, sabah 08:00-08:30 gibi uyanıyor. Tek uyku, 4 yaşında.