Deletedmom_82 Kızlar 2 gündür hastaydım miğde bulantısı ishal benimde karnım gurulduyordu bebeğimde 2 gündür çok huysuz onunda karnı gurulduyor sütten geçer mi bugunde 2 aylık aşısı oldu iyice huysuz
GokceMom_ Deletedmom_82 2 aylık asısı ates huzursuzluk yapar senın sutunden gecmez oyle karın guruldaması doktor bıze normal dedi kulagı ıle oynaması da artık yavas yavas ellerını kulaklarını tanıyo oynamaya calısıyo korkacak bısey yok cnm🥰🤲gecmıs olsun bu arada
beyzacmvrc Deletedmom_82 geçer canım bizde de oldu bendne bebeğe geçti ama.kisa sürdü çorapsız bırakma İshal demek için günde en az 4 defa kaka yapmalıyms Bizimde kakasi civiklasti ama bir iki defa yapıyordu gurultu oluyodu karnında
Deletedmom_82 GokceMom_ iki gündür huysuzluk karın guruldamasi vardı zaten aşıyı bugün oldu teşekkürler
GokceMom_ Deletedmom_82 karın guruldusu korkutacak bısey degıl doktorumuz bıze oyle soyledi bnm kızımda da vardı korkmustum ama bısey cıkmadı ıcınızi ferah tutun bebekler oyle oyle buyuyo valla bırgun guluyosa usluysa yarın bakmıssın huysuzlanıyo aglıyo 🥰
Mimmosumm İshal olsa saat başı tuvaletini yapar yapmıyorsa korkmayın benim bebemkide bazen gurulduyor ishal olmuyor ama büyüklerim anneden geçiyor demişti ishalde kabızlıkta ne kadar doğru bilmiyorum siz erkenden kendinizi iyileştirmeye bakın geçmiş olsun
AyseKa Deletedmom_82 merhaba. Bebeğiniz iyileşti mi, karın gurultusu devam ediyor mu? Aynı şeyleri yaşıyorum da
AyseKa Deletedmom_82 Deletedmom_82 nasıl geçti bir şey yaptınız mı benim bebeğimin hala gurulduyor. İshal mi gazdan mı gurulduyor anlamıyorum haftaya dokror randevumuz ama içim sabretmiyor