MommysMini uykusuzanne__ hazır alınan çiğköfteye o kadar alıştım ki orijinal cigkoftenin nasıl olduğunu bilmiyorum ah yapan olsaydı da yeseydik😂 afiyet olsun
Beyninizikullanmakucretsizdir ceriio bende eksiğim 😅 kuru fasulye yaptığın zaman piyaz yapıyordun ya gözüm onu aradı 😛
ceriio Beyninizikullanmakucretsizdir he doğru kız bak onu unutmuşum beni benden iyi tanıyorsun 😂😂😂😂🫂🫂🫂🫂
MommysMini Aslananne1 ohh afiyet olsun yedi aylık kızımı bi an önce buyutsem de o da bizimle aynı yemeklerden yese 😂🙏🏻
MommysMini ceriio kuru fasulye pilavı geçen gün yaptım o yüzden canım çekmedi ama o tatlıya eridim yutkundum 😂😂😂
MommysMini Khaleesiii süper menü afiyet olsun😋 brownie kurabiye aklıma yatiyo canım çok çekti uzuun zamandır yapmadım 🥲 biz de dondurma yeriz ama ikimiz de tatlıya düşkün olunca eşim arada bayaadir da tatlı yapmiyon der😂
MommysMini Beyninizikullanmakucretsizdir kız bismillah nerde gördün ankarada olduğumu eşim ankaralı ama vanda oturuyoruz 😂😂 muhtemelen daha da uzağız 😂 ay hadi eline koluna kuvvet çok lezzetli olsun da datlı datlı yiyin😋😂
Beyninizikullanmakucretsizdir MommysMini ne biliyim kız profilde Ankara yazınca ordasın sandım. Aramızda tam 15 saat varmış baya uzaktayız. Yemeği yaptım pişiyor bakalım nasıl olacak ben tavuklu yaptım 🤤
Aslananne1 MommysMini valla çok büyük rahatlık ne yaparsam onu yiyor dışarı da birlikte elimizde atistirmaliklari mızı yiyoruz
Bebeciknerde pilav ve taze fasülye. Yanına cacık ve salata yaparım. Tatlı olarak canım her şeyi istiyo ama ne yapsam bilemedim😂
MommysMini Bebeciknerde yaz menüsü afiyet olsun😋 tatlı kendiliğinden olsa keşke ne olsa yerim ben de 😂😂
berkinannesi_ MommysMini yemek yapacak halim yok aşırı midem bulanıyor kokulara napacam bilmiyorum🤷♀️
MommysMini berkinannesi_ hamile misiniz? İnsan canı istemediginde yemek yapmak çileye dönüşüyor en az haftada bir kez yaşarım o hissi😂
berkinannesi_ MommysMini hamile olmam imkansız yeni regil bitti😂sanırım mide mi üşüttüm dışardan yeriz bugünde