HappyKids Benim bebeğim 42 gün kuvözde kaldı ve biz Prima Premium ile başladık bez serüvenimize. Hala çok büyümedi 3 buçuk aylık hala 1 numara Prima kullanıyoruz yavaştan küçülüyor. Maliyet açısından gündüzleri Normal Prima, geceleri Prima Premium kullanıyoruz. Açılmamış 2 paket 2 numara premiumumuz da var. Açıkçası diğer bezleri bilmiyorum ama hem eşim hem benim bebekliğimde ailelerimiz hep Prima kullandı, kardeşlerimize de Prima kullanıldı ve memnuniyeti bildiğimiz için en azından henüz narin olan bebek cildine başka bez dokundurmak istemedik. Pişik maşallah olmadı, pişik için tek olay bez değil bence. Doğru ıslak mendil, iyi ve doğru sıklıkta bez değiştirmek, Mustela pişik önleyici krem yada muadili varsa, düzenli banyo, saf zeytinyağ ile deriyi beslemeyi desteklemek bence çok önemli. Sızdırma için de bezi doğru konumlandırmak çok önemli biz bu zamana dek sadece bezi bir kez kaydırarak hızlı taktığımız için sızdırma yaşadık başka örneği olmadı. Bu bezin kalitesiyle mi ilgili anneler söylesin. Ben bu zamana kadarki memnuniyetim için Prima’ya teşekkür ederim❤️🙏🏻🪬