hhacerozer annedemir aynı benim kızım da öyle ilk önce alt iki diş sonra üst iki değil onun yanındakiler çıktı şimdide üst ön çıkıyor
ezgikrby annedemir benim kızımın 😂 alt 2 dişten sonra alt yan ve üst yan diş çıktı sonra üst iki diş çıktı hatta ben de fotoğraflı post açtım bakabilirsiniz ama oluyomuş 😂 şu an uzadılar bile 😌🥰🫶🏻
uykucukoalaa annedemir normal olabilir bizimde öyle oldu sıralı çıkacak diye birşey yokmuş ☺️ komşumun oglunun ilk dişi köpek dişiydi şok oldum🤣
delirmeceler annedemir bizim sadece köpek dişleri ve azı dişleri sırasını karıştırdı önce azılar sonra köpekler çıktı ama bir eğrilik falan olmuyor
Newmommom annedemir bebeğim üst ve alt iki dişini çıkardıktan sonra önce alttan sol yan dişi üsttende sağ dişi çıkmıştı sonra alt üst dört oldu çaprazlama çıkardı. Ama ilk çıkan alt iki dişi içe dönük umarım büyüyünce düzelir 😢 böyle olup düzelen var mı?
120720 annedemir Ya benim kızımında alt iki dişi çıktı da bu aralar yine bir sıkıntısı var huysuz diş kaşıyıcıyı falan alıp yandan ısırmaya çalışıyor elini ağzına sokup yandan ısırıyor bakıcam baktırmıyorda acaba yan dişi falan çıkıyor olabilir mi bende düşünüyorum
Lenali Bizimde alt dişler tamam şu an 7 ay 8 günlük ama bu aralar yine mızmız uyumuyor salyalar var vs sanırım üstten geliyor 😢 bu ayda üst dişleri çıkaran bebişler oldumu
1Umut annedemir alttan 1 diş geldi.Sonra 3 tane daha çıktı, şimdi üstten bir tane çıktı.3 tane de patlamak üzere.Tek dişli canavar gibi 😂 çok değişik ama tatlı görünüyor canım oğlum 🥰
Saniyedmrkn123 Benim oğlumun ilk alt dişi çıktı başka diş yok yandan bitane daha çıkmak uzre ama fena meme reddi yaşıyoruz çok iştahsiz varmı sizlerde de bu şikayetler