annedemir Bebeğimin önce alttan 2 dişi çıktı şimdi de üst 2 diş yerine sağdaki diş çıkmış böyle farklı çıkan var mı
tamzamanlianne annedemir evet benim oglumunda böyle çıktı. Önce alttan ön iki diş sonra üstten ondekilerin yanındakiler çıktı. Simdi de öndekiler geliyo onları bekliyorum 😂
hhacerozer annedemir aynı benim kızım da öyle ilk önce alt iki diş sonra üst iki değil onun yanındakiler çıktı şimdide üst ön çıkıyor
annedemir Benim küçükken üst 2 dişin sağındaki ve solundaki dişlerim damağın üstünden çıkmıştı böyle vampir gibi🫢Hatta tel taktım küçükken. Ondan endişelendim
SevimliHayaletCasper annedemir şuan bebeğiniz ilk dişlerini çıkarıyor onların hepsi düzgün çıkar. Yamuk çıkanlar ikinci dişler oluyor. Onunda sırası önemli değil
ezgikrby annedemir benim kızımın 😂 alt 2 dişten sonra alt yan ve üst yan diş çıktı sonra üst iki diş çıktı hatta ben de fotoğraflı post açtım bakabilirsiniz ama oluyomuş 😂 şu an uzadılar bile 😌🥰🫶🏻
uykucukoalaa annedemir normal olabilir bizimde öyle oldu sıralı çıkacak diye birşey yokmuş ☺️ komşumun oglunun ilk dişi köpek dişiydi şok oldum🤣
ikibebebirkedi annedemir bizim sadece köpek dişleri ve azı dişleri sırasını karıştırdı önce azılar sonra köpekler çıktı ama bir eğrilik falan olmuyor
Newmommom annedemir bebeğim üst ve alt iki dişini çıkardıktan sonra önce alttan sol yan dişi üsttende sağ dişi çıkmıştı sonra alt üst dört oldu çaprazlama çıkardı. Ama ilk çıkan alt iki dişi içe dönük umarım büyüyünce düzelir 😢 böyle olup düzelen var mı?
120720 annedemir Ya benim kızımında alt iki dişi çıktı da bu aralar yine bir sıkıntısı var huysuz diş kaşıyıcıyı falan alıp yandan ısırmaya çalışıyor elini ağzına sokup yandan ısırıyor bakıcam baktırmıyorda acaba yan dişi falan çıkıyor olabilir mi bende düşünüyorum