Ocakalti rainayaz başkaları yanında vaad veren onu yaparım bunu ederim deyip gerçekte fos olan insanlardan nefret ediyorum
Eslemsi_04 rainayaz bu forumdada olduğu gibi ikili oynayan 🤫 , sözünün eri olmayan , laf taşıyan , egoist insan tiplerinden nefret ederim
MelisasMom rainayaz kendini bilmeyen insanı sevmiyorum 🥲 kendini bilmeyince haddinide bilmiyor, her şeyi kendine hak görüyor, ağzından saçma sapan müdahale edici laflar çıkıyor.. allah ıslah etsin 😂
seherskr rainayaz benim cimri insana tahammülüm yok bir de kendini öven … Allah’ın verdiği can bile emanet iken verdiği malı esirgemeleri hele bir de kendine bile varyemez olandan.
rainayaz seherskr bende cimri insan sevmiyorum. Eşimle ben asla öyle değiliz. Elimizden geldiği kadar hep destek yapıyoruz 🙏
Cennetkokulum___ rainayaz Toksik,sürekli şikayetçi,bencil, sürekli derdini anlatan,iki yüzlü insanlardan nefffffret ediyorum
rainayaz Cennetkokulum___ ayy evet biri bana dertini anlatınca hep lafı değiştiriyorum çünkü artık yetoo herkesin derdi kendine