Tatlican rainayaz ikiyuzlü ve ikiarada laf tasiyanlari ,surekli herkesin arkadasndan konusanlari sevmem
Eailesi4 rainayaz artık insanlar bencil olmuş yüzüne gülüyor arkandan konuşuyor o yüzden kimseye güven kalmadı
rainayaz bisenakillisinzaten kız benim vardı öyle arkadaşım. Kıskancın önde gideni milletin evinde ne varsa aynısını alıyor 😂
bisenakillisinzaten rainayaz 😁😁bunlarin baskasinin hayatıyla ilgilencem diye kendi hayatları yok uzuluyorum valla
Eailesi4 rainayaz birileriyle oturuyorsun kalkanın arkasından konuşmaya başlıyorlar o yüzden konuşmayan insanlar varsa hayatında şanslısın
sehpayacarpanserceparmak_ rainayaz en sevmediginiz insan tipine direk kaynana gorumce yazicaktim ama simdi onuda linclerler diye huyunu yazdim,ama sen hemen anlamissin bile😅😅❤️
tekbasimabakiyorum rainayaz bir şey bilmediği halde yorum yapanlara ve bozuk/aksanlı Türkçe konuşanlara sinir oluyorum. Yabancı değilse tabii😁
rainayaz tekbasimabakiyorum konuşmak için konuşur onlar bende sevmem bilmiyorsan bilmiyorum de geç yani 😂
rainayaz Eailesi4 şuan hiç arkadaşım yok desem. Bilmiyorum bazen tek kalmaktan canım sıkılıyor ama arkadaşlık kurmak da istemiyorum
Eailesi4 rainayaz bende kuramıyorum bı komşularım la gidip gelmeye başladım çünkü ailem yanımda yok insan gerçekten bunalıyor