0000Bahar Merveio14 aynen öyle canım o paraya önceden araba alınıyordu be geçen gün bende gazetede gördüm bim katalogunu çok tuhaf oldum ya o zaman bile alamadığım şeyler vardı hala alamıyorum 😂 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bizde bu hayat pahalılığına alışsak iyi olur bi gömlek almak istedim beyaz 500 lira almadım bende 😂
Merveio14 0000Bahar cidden insan üzülüyor Allah yardımcımız olsun. Şimdi bebeğimizde olduğu için önceliğimiz hep o iç güdüsel annelik işte. Aman ben almasamda olur ama kızımın herşeyi tam olsun eksik olmasın diyoruz napalım canımız sağolsun be 💜
Eailesi4 0000Bahar devlete gidebilirsiniz aynı seyleri yapıyorlar sadece özeldekiler kadar konuşup bilgi vermiyorlar
0000Bahar Eailesi4 devlette de iyisi yok bişi sorunca sorduğumuza pişman oluyoruz devlet hastanesinde kan aldırdık bebek için o günkü kadar canım acımadı yanmadı büyük insandan alınan iğne ile almışlar bende bunu bilmiyordum büyük travma kaldı bende şimdi hep o gün aklıma geliyor Sağlık için olmasa hiç yaptırmam
0000Bahar Eailesi4 evet bide bişi diyince bizi azarladı anneme bağırdı falan sırf elinin ucunda bebeğim var diye bişi diyemedim Sağlık ocağına bile aldırmadım kan hep o zaman o hali aklımda cumartesi günü alacaklar değerleri için belki o zamanki gibi olmıcak kolay bitecek ama bunu içime söylemiyorum 🥲
bengulsah nilismom biz sadece bebeğimize yaptırdık acıbadem bupa sigorta olarak. Geçen sene kasım ayında yaptırdık 5 bin₺ bu sene ne kadar olur bilgim yok ama indirimli oluyor bize eşimin arkadaşı olduğu için
Eailesi4 0000Bahar şu zamanda işini güzel yapsn merhametli insanlara denk gelmek çok zor Allah yardımcınız olsun inşAllah öyle olur kolayca biter
twinboymama 0000Bahar nerede oturuyorsunuz. ben anadolu yakasındayım burada hastaneler 600-700₺ den başlıyor. biz een ykaın hastane 1300-1500₺ cocuk doktorları. özel muayenehanesi olan iyi doktorlar 1700₺ minimum. ben avrupa yakasında bir doktora gidiyoeum. (çok şükür zaten 3 defa gittim toplamda) o kadar memnunum ki anlatamam. karşıya gidiyorum yani sırf o doktor için tam 66 km😅 muayene ücreti de 200₺ 🫣 geçen sene bu zamanlar 100₺ydi
0000Bahar twinboymama neresi dediğiniz yer canım ben Gebze de oturuyorum burda nereye baksam çok pahalı fiyat çekti bende İstanbul’a gidiyorum annemler orda oturuyor gittiğimde çocuğu da oradaki doktora götürüyorum
BetulDefnee Ben devlete gidiyorum iyi bir dıktor buldum daha ben sormadan söylüyor çoğu şeyi , ki devlet hastanesi sevmem normalde ama çevresinde birçok Hastane varsa mutlaka iyi doktor olan da vardır
0000Bahar BetulDefnee işte iyi doktorlara denk gelmek çok zor bi kere gittim normalde özel doktora gidiyorum ki doktorum çok çok iyi herşeyi normal dedi sırf doktoru görmek genel anlamda iyiyse devlet kontrolü olsun diye gittiğim kadın yok kilosu az yok kalbinden ses geliyor hemen bilmem ne ultrasonu çektir yok şöyle yok böyle diyerek beni korkuttu
BetulDefnee 0000Bahar yani denk gelmek olmadı benimki aslında 5 6 doktor denedim ve gözlemledim hangisi daha ilgili diye bir de sağ sola sordum araştırdım
0000Bahar BetulDefnee Gebze’de oturuyorum ben daha tam hastanelere tek gidemediğim için pek araştıramıyorum eşimde sürekli işini bırakıyor ondan kaldık öyle ama poliklinikler var yakınımda ordan bi randevu almayı düşünüyorum