BetulDefnee -Htc- bana da kuzenim tavsiye etti memnunmuş, elimdeki pure soft lar bitince goon denemeyi düşünüyorum muadil diyorlar molfix ile
-Htc- BetulDefnee goon primaya muadil bence baya iyi bı bez ama tabi fiyatta önemli olduğu için benim açımdan ben minniese geçtim
1515g Ktiryaki biz de molfixin yeni cikan bezinden sikayetciyiz bi kac kere sizinti yapti bir de arasina toplaniyor ama baya bi stok yaptigimiz icin mecbur kullaniyoruz 5 6 aylik stogumuz var neredeyse
Ktiryaki tubiiik_ yorumunuzdan sonra araştırdım da evet japon maliymis bir de onu deneyeyim bakalım teşekkür ederim 🥰
Aysenursa Bende Molfix kullanıyorum mavisinden memnundum birde pro soft deneyim dedim denemez olaydım hep sızdırma yapıyor ve çok sinir bozucu yapısı var .
tubiiik_ Ktiryaki rica ederm bana iyi gelen size iyi gelmez size iyi gelen bana iyi gelmez oyuzden deneyerek ögrenıcez az paketlı olanı alınki elinizde patlamasın
Ktiryaki tubiiik_ aynen öyle yapacağım inşallah iyi gelir bir de önlem markasını duydum ama bilmiyorum belki ikisini de denerim