Asyaveannesi04 esinaltintaas zaranın kalıpları zaten büyük 26 aylık bebek için 4-5 anca 3 sene sonra olur, bence 2-3 alın o bile bol olur
esinaltintaas Asyaveannesi04 teşekkür ederim daha önce alışveriş yapmadığım için bilememiştim bedenleri lcw da denettim 3-4 yaş ancak oldu ondan yola çıkarak düşündüm bende o yaş aralıklarını
tubiiik_ esinaltintaas zaranın kalıpları guzel seneye de giysin derseniz 3-4 yaş alın bıraz buyuk gelir bu sene için
esinaltintaas tubiiik_ teşekkür ederim seneyede giysin istiyorum açıkcası her sene mont alamıyoruz haliyle hiç alışveriş yapmadığım için kalıpları konusunda kararsız kalmıştım
tubiiik_ esinaltintaas bende yeni şiparış verdim 20 alık kızıma 3-4 yaş aldım seneyede giysin daha gelmedi
esinaltintaas 2boymommy lcw da denettim 3-4 yaş ancak oldu zaranında kalıplarını bilemediğim için fikir almak istedim
Lunaaaaa esinaltintaas lcw kalıpları Zara’nın kalıplarından daha büyük oluyor genelde, Zara tam kalıp oluyo boyu ve kilosuna göre alın derim ama 4-5 yaş çok büyük olur 2 yaşındaki bebek için
sadeturkvatandasi esinaltintaas zaradan sık alışveriş yaparım eğer bebeğinizin kilosu normalse 2-3 yaş alın ama seneye giyer mi bilmiyorum ne kadar kilo aldığına bağlı eğer 3-4 yaş alırsanız bu sene çok büyük olur giyemez bilginiz olsun.