esinaltintaas Arkadaşlar zaradan ilk alışverişimi yapıcam oğluma mont beğendim ama bedenleri nasıl hiç bilmiyorum mağaza bulunduğum yerde yok gidip denetemedim oğlum 26 aylık kalıpları nasıl 3-4 yaş mı almalıyım yada 4-5 yaş mı?
Asyaveannesi04 esinaltintaas zaranın kalıpları zaten büyük 26 aylık bebek için 4-5 anca 3 sene sonra olur, bence 2-3 alın o bile bol olur
tubiiik_ esinaltintaas zaranın kalıpları guzel seneye de giysin derseniz 3-4 yaş alın bıraz buyuk gelir bu sene için
sadeturkvatandasi esinaltintaas zaradan sık alışveriş yaparım eğer bebeğinizin kilosu normalse 2-3 yaş alın ama seneye giyer mi bilmiyorum ne kadar kilo aldığına bağlı eğer 3-4 yaş alırsanız bu sene çok büyük olur giyemez bilginiz olsun.
esinaltintaas Kalbiimde2can lcw da denettim 3-4 yaş ancak oldu zaranında kalıplarını bilemediğim için fikir almak istedim
esinaltintaas Asyaveannesi04 teşekkür ederim daha önce alışveriş yapmadığım için bilememiştim bedenleri lcw da denettim 3-4 yaş ancak oldu ondan yola çıkarak düşündüm bende o yaş aralıklarını
esinaltintaas tubiiik_ teşekkür ederim seneyede giysin istiyorum açıkcası her sene mont alamıyoruz haliyle hiç alışveriş yapmadığım için kalıpları konusunda kararsız kalmıştım
tubiiik_ esinaltintaas bende yeni şiparış verdim 20 alık kızıma 3-4 yaş aldım seneyede giysin daha gelmedi
Lunaaaaa esinaltintaas lcw kalıpları Zara’nın kalıplarından daha büyük oluyor genelde, Zara tam kalıp oluyo boyu ve kilosuna göre alın derim ama 4-5 yaş çok büyük olur 2 yaşındaki bebek için