ladydiana Sızdırıyorsa değiştirilir ama doğru söylüyor gece bez değiştirmek pek iyi olmaz çünkü uykusu açılır ve tekrar uyuması zorlaşır uykusu bölünür. Bende doğduğundan beri gece değiştirmedim. Sızdırmayan bir beze geçin bence.
Hiilyuss metinmerve sızdırma olmuyor piisk de çok nadir baby turco. Çok yapmıssa yıkıyorum onu hemen 😂 pisik olursa da mustelanın pisik kremi iyi geldi bize
ladydiana metinmerve yoo Molfix kullanıyorum zaten gece boyu çiş yapsa bile bez kupkuru oluyor memnunum yani. Geceleri kaka yapmıyor zaten.
pikabuu metinmerve gece kulot bez giydirmeyi deneyin. Yine nadiren sızdırıyor ama onun dışında değiştirmiyorum çünkü uyanıyor. Hiç pişik olmadı
gkyzkrhn Benim bebeğim 35 günlük gece değiştirmiyorum sızıntı pişik olmuyor prima premium care kullanıyorum
Dilaraa34 gkyzkrhn benimde bebeğim 5 aylık prima premium kullanıyorum gece hiç değiştirmedim ve bir kere bile sızdırma,pişik yapmadı
Zuleyhadere metinmerve kakasını yapmadıkca değişmiyordum ben yoksa ikerde alışkanlık yapar sürekli uyanır altı değişsin ister
Kizbebekannesii metinmerve gece kaka yapmadıkça değiştirmem, bir numara büyük bez ve daha kaliteli bı bez kullanabilirsiniz gece
btlkilic metinmerve 2 aylık bebegim gece değiştirmiyorum altını molfixs kullanıyorm cok memnunum sabah altını degiştirken ıslak mendili ıslatıp yıkıyorum havalandırıyorum 5 dk arada gece altının alımmasındak hoşlanmıyor sızdırırsa ya da kaka yaparsa alabilirsiniz
Tubatgn metinmerve 2.5 aydan beri kaka yapmadı sürece değiştirmiyorum, gece uykusu bölünmesin diye. Sleepy kullanıyorum ishal olmadığı sürece taşırma yapmıyor. İshalde olunca pek taşırma yaptığı söylenemez gerçi. 1 kere başıma geldi o kadar.
metinmerve Tubatgn bende aynı markayı kullanmaktayım. sadece hem beslenme hem alt değişimi gece süreleri uzasın istedim nasıl yapacağız bakalım 🤔 teşekkürler dönüş için
metinmerve ladydiana geceleri beslenme olayını nasıl yaptınız? Uykusu uzun olsun ya da gece beslenme olayı nasıl uzatılabiliyor🙈
ladydiana metinmerve ben doğduğundan beri ne zaman uyanıp emmek istese emzirdim. Büyüdükçe azaldı zaten artık gece 2 kere uyanıyor 4 saatte bir. :)
Cennetinsusu metinmerve Ben gece bez değiştirmiyorum. Yeni doğanken bile tamamen uyanmazsa yada altına büyük tuvaletini yapmazsa almıyordum. Çünkü hem uykusu açılmasın hemde gece uyku kalitesi İçin. Geceleri bir beden büyük bez kullanıyorum. Ayın 21 inde 4 aylık olacak.
Deeenizzz metinmerve ilk 4 ay geceleri de değiştiriyordum ama sürekli uykusu bölünüyordu. Son 1 aydır gece uykusuna geçmeden değiştirip sabah 6 gibi uyandığında alıyorum altını…
Tansukiz metinmerve 2. Ayından itibaren kaka yapmadığı sürece altını değiştirmedim yatarken son temiz dahi olsa bezini değiştirip yatarım zaten saat 6 da uyanır hemen kalkınca bezini değiştiririm. Altını açtığım anda gözler fal taşı gibi oluyor uyuyamıyor geri perişan oluyor sonra evet bizde de taşma oluyor ama çişten pişik olmaz kolay kolay gece son bezi takarken kremini sürün takın 👍🏻