Emine1234 Ceydaa123 zaten hastaden çıkarmadan önce emebiliyorlarmi diye denemek icin kuvezden çıkmalarına son 1hafta kala deneme odasında emzirmeye çalıştım eve geldigimjzde emebiliyorlardi çok şükür
Emine1234 Ceydaa123 hastaneden çıkarken 37 haftaliklardi yani 38 haftalikken emmeye başladılar hastanede emebiliyorlarmi diye 1 hafta denedik memeyi tuttular sonra çıktık hastaneden
Raziye01 Ceydaa123 siz emzirmeyi deniyor musunuz bilmiyorum ki bizim kaldığımız hastane emmeden bırakmıyor belki sizinkinin prosedürü farklıdır ama mideden beslenmeyle çıkanda duymuştum
Ceydaa123 Raziye01 5-6 gündür biberonla deniyoruz emme refleksi var 10-15 cc kadar deniyoruz emiyor şu an
Raziye01 Ceydaa123 streslisiniz çok haklısınız öylede beslenir kendinizi strese sokmayın üzmeyin emerek beslenmeye de alışır siz iyi olursanız bebeğiniz de iyi olur korkmayın çok çabuk geçiyor vakit eve gelince
Obenimdunyam Ceydaa123 erken doğan bebekler genelde doğması gereken zamana geldiklerinde emmeye başlıyor yani 9 ayını tamamladığında emme probleminiz olmayacak. eğer farklı bir rahatsızlığı yoksa. Stresleniyorsun biliyorum seni çok ama çok iyi anlıyorum inşallah en kısa sürede bebeğiniz emer ve sağlıkla kavuşursunuz
Lalezlal mekseelina sırasıyla göz kulak testi sonra karında kateter takıldığı için pediatriye karın üst çekildi bizde biraz sıkıntı çıktı karaciğerde demir birikimi var gastro bölümüne takipliyiz sonra kardiyoloji sonra nöroloji
mekseelina Esmasglmbkr Hayır canım pazartesi taburcu olacak inşallah ama çok korkuyorum boğulur süt verirken falan diye elim ayağım titriyor resmen şimdi 3 4 gündür emzirmeye başladım süt veriyorum işte ama ödüm kopuyor resmen bişey olacak nefessiz kalacak diye
Esmasglmbkr mekseelina Ayy inşallah bir an önce kavuşun ☺️ Hiç korkma canım ilk zamanlar yanında tecrübeli birileri olsun sen alışana kadar, sonrasında bebeğin sana anneliği çok güzel öğretir 🥰💕 Sormak istediğin şeyler olursa bana özelden de yazabilirsin benim bebeğim 4 aylık anneliğe alıştım 😅💕
Bett1 mekseelina 34+0 da 2600 doğdu 2400le eve geçtik hiç kuveze girmedi. İkinci oğlum 36+0 da 3100 doğdu 2900le eve geçtik 2 gün kuvezde kaldı
sgok mekseelina 31 haftalık dogdu 1 eylülde doğup 20 eylülde taburcu oldu 2.190 gram taburcu olduk kiloya bakmıyorlar sağlık durumuna ve emebilmesine bakıyorlar
rabiaoztrk 35+3 de doğdu suyu bittiği için,12 gün kaldı kuvezde 2450 Gr doğdu şimdi 2 aylık 4800 olduk,hala çok ufacığız,ama büyüyecek inşallah günden güne