Deletedmom_68 ysmnprltn evet canım 8-9 aya kadar desteksiz oturmayan bebekler de var, 6 ay dolduğunda destekli oturuyorsa başlayabilirsin yatarak veya açılı yememesi lazım boğulma riski açısından
ysmnprltn Deletedmom_68 evet ben de boğulma riskini düşündüğümden tereddütte kalmıştım teşekkür ederim🩵
Pinpony ysmnprltn 15 gün sonra demişsiniz 15 günde neler neler değişir. Desteksiz oturmaya başlayabilir. Bekleyin derim.
Gmzkyr ysmnprltn biz başldık doktor başını dik tutması ve destekli oturması yeterli sedi . 7 aydan önce desteksiz oturma beklemiyoruz bebeklerden dedi. 5. Ayda başladık hala desteksiz oturamıyor 6 aylık olduk
ysmnprltn Gmzkyr bizim doktorumuz da 6.aydan önce oturmasını istemiyorum demişti ama kızım oturmak istiyo yani her fırsatta tarlası yanmış köylü gibi çöküyo😂
Gmzkyr ysmnprltn alem bu bebişler valla 😂 bizimkide kaydıraktan ayaklarıyla çıkıp ayakta inmek istiyor direniyor ottmucam diye 😂
Alparslannesi ysmnprltn oğlum da öyle sürekli kambur duruyor kafası önde nor al mi acaba bir de ne egzersizi yapıyorsunuz
beybiliko Alparslannesi omurgası tam gelişmediği in çok normal kambur durması, başını dik tutuyorsa sıkıntı yok, genelde desteksiz oturmaya başlayınca sırtları bizimki gibi düz duruyor, o da 8 9 ayı bulabilir