Themom_ merhaba ☺️
Eşimle evlendiğimizde oturacağımız ev kendi evime çok yakındı 2 üst sokaktaki sitedeydi, bir gün beni hadi gel kahve içelim diye çağırdı o günde ayağım ağrıyordu araba kullanamam diye topal topal yürümüştüm bayırdan , evde eşya yok boş, balkonda berjer falan şık bi takım yapmış neyse balkonda biraz oturduk kahve falan, bi bakar mısın yavrum dedi bi baktım yatak odasına yere güller mumlar pasta yüzük falan koymuş :) iyi ki açmışsın bu postu, günün yorgunluğundan o anları yeniden yaşıyorum sayende,
Orada güzel bi cümlelerle evlenme teklifi yaptı 10 Kasım 2021 de teklif aldım 31 Aralıkta isteme oldu 3 Şubat 2022 de söz nişan 23-24 Haziran 2022de düğünümüz oldu.
Ben aslen Karabüklüyüm
Eşim Kahramanmaraş’ta doğmuş aslen Mardinli,
Rahmetli kayınpederim polisti görev için Karabük’e gelmişler yıllardır burada öylelik kalmışlar yani
Adet olarak artık bizim burayla bütünleşmişler bi fark yoktu sadece yemek yöreleri Mardin🥰
İsteme söz nişan herşey olması gerektiği gibiydi Kınamda düğünümde çok güzel oldu
Ben Nikah sonrası içimden geldi aldım mikrofonu
Uzaktan yakından gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum
Başta ailem olmak üzere beni yetiştiren anneme babama teşekkür ediyorum telli duvaklı ocağından ayrılıyorum Annem babam hakkınızı helal edin Sizi çok seviyorum
Eşimede çok teşekkür ediyorum bu zamana kadar beni hiç kırmadı Dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirdim
hepinizi çok seviyorum iyi
Ki geldiniz diye bi anda konuşuverdim.
O an çok duygulanmıştım felç geçiriyorum sandım o kadar duyguluydum. Salondaki herkes ağladı çok güzel bir an yaşamıştık. Kınama ve düğünüme dair hiç bir şey içimde kalmadı herşeyim çok güzel oldu.
Bizde tek bir yere bağlı kalmadan Karadeniz turu yapalımm dedik Önce İnkumundaki yazlığına gittik ertesi gün yola çıkacaktık sabah yağmur sesine uyandık sel yağmur hava çok kötüydü geri dönelim dedik eve geldik haberlerde gördük iyi ki dönmüşüz yollar kapanmış kayalar düşmüş falan , sonra düğün yorgunluğu üşendik gideriz dedik öle kaldı neyse 1.5 ay sonra yola çıktık yolda mide bulantısından çok kötüydüm eve döndük falan 2 gün sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim, falan filan derken balayımız öylece kaldı. Sonra hamilelik koşturmacası bebeğimiz oldu derken yapamadık ama eşimin yanımda olduğu her an balayı idi benm için. Şimdi bugün tam 5 aylık bir kızımız var zamana nasıl geçti hiç bir şey anlamadım ama elhamdulillah mutluyum salonda eşime dair söylediğim hiç bir kelimemden pişman değilim. Dilerim herkes yuvasında mutlu olur.
Bizimde böyl oldu işte :)