Themom_ eşimle 2010 senesinde lisede tanışıp sevgili olduk ayrılmalı barismalı 10 senemiz geçti çok güzeldi o yıllarda her ayrilmamzda oturr ağlardım oda barsmak için cırpınırdı şimdi eskileri konuşup gülüp geçiyoruz niye bu ayrıntıya girdim bilmiyrm hatrlamk istedim sanrn🥰😅 herneyse 02.02.2020 de evlilik teklifi aldım gezmeye diye buluştuk beni başka bı ile götürdü kahvaltı yaptık sürekli bı telefon trafiği var ama anlamlandramiyrm her neyse akşam oldugumuz şehre döndük yemekte yiyelim öyle birakym seni dedi neyse girdik bı orman yolu gibi biyere kar yağıyor biyandan yolda zifiri karanlık korktum ay dedim geri dönelim yemek falan istemyrm ısrr etti birşey olmaz dedi yolun sonunda baktım küçük bı kafe tarzı biyer var dışardan içerisi gözüküyor yerlerde mumlar yanıyordu orda biraz anladım sonra arabadan indik havai fişekler patladı biyanda içeri girdik heryerde güller balonlar güzel bı masa hazrlanms ve pasta orayı kapatmış bizim için o gün 🥰 dız çöktü evlenme teklifi etti dans vs güzel geçti kalabaliktk kuzenleri kardeşleri vardı daha sonra 08.02.2020 de istemeye geldiler tabi ogrendgmde şok oldum 1 haftada hazırlanmak zorunda kaldım o gunede sansimiza kar kış kıyamet onlarda köyden gelecekleri için isteme günü erteleyelm dedim birşey olmasın ama ben bugün oraya gelicem vazgeçmem dedi geldiler 🫠 Mart’ta nisanm olacaktı salon tutum Nisan alisvrisi yaptk sonra pandemi patladı malesef. Haziranda nisan yaptk evde kendi aramzda yasaklar hala vardı çünkü ağustosta nikagmz ve cekimimiz oldu kinamz dugunmz eylulfe olacakti tekrr yasaklar geldi 1 saate düşürdüler kına için salon tuttmstm onuda yapamadm evde kendi aramzda.kadin karina yaptk bindallimi giydim içimde kalmasn diye gündüzde çekim yaptık yinede eğlendik oynadık 26 Eylül’de dugunumz oldu 1 saatti ama benm için phabicelemzdi düğün takı bitti eşimin köyüne çıktık yine orda bizim için ortam kurmuşlar 2 saat oynamstk evin önünde güzeldi 🥰 düğünden 2 gün sonra Muğla Fethiyeye balyina gittik villada 1 hafta tatil yaptık sonra döndük 1 sene sonra hamile.kaldim 15 aylık oğlumuz var şuan kurban oldugum 🥰 uzun oldu biraz ama kusurbakmayn 😅😂🥰