Zlhaanne bsrylmz1q gözleri kapalı ağlıyor karnı aç yemiyor tükendim artık kimse yok yardimci doğdu doğalı böyle huysuz
Gokce_17 Zlhaanne sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğim 10 aylık doğduğundan beri mızmız ek gıda ağzına sürmez elimi ağzına götürmeme asla müsade etmez sadece memede uyur 10 dk 15 dk uyuyup kalkar psikolojik olarak ne halde olduğunuzu tahmin edebiliyorum😞
Zlhaanne Balyanaakannesiii gözleri kapalı ağlıyor uyanık değil ki mama veriyorum basıyor çığlığı ağzını kapatıyor bezdirdi beni ya
Balyanaakannesiii Zlhaanne seni cok iyi anlıyorum canım aynı durumları yasadım benim oğlumda öyle ama geciyor hic stres yapma esin yanındaysa ver biraz ona yada yiyecek bisiler atıstırmalık hazırla hadi kalkıyoruz ben kahve felan icicem de bebeğine anlamaz sanma seni anlıyor sende atıstırmalık yer misin felan diyip dikkatini ona cek uyumak istemiyorsa madem bırak ne sekilde duruyorsa dursun
Ozgenizz Zlhaanne birşeyler yedirmeyi denesen oynatıp ondan sonra uyutsan eminim zordur sevdiği birşeyi eline vererek yada oynatarak benim bebeğim sadece o şekil 1 yada 2 saatte yediriyorum sen düşün 🤣 şimdiki çocuklar çok zor valla
Zlhaanne Ozgenizz gözleri kapalı ağlıyor biberonu açıyorum sesini duyunca basıyor çığlığı ben anlamıyorum gerçekten nerede hata yapıyorum bittim tükendim ya doğdu doğalı böyle huysuz
Zlhaanne Balyanaakannesiii pardon nerde öyle eş horlaya horlaya uyuyor sabah işe gidecekmiş ben bittim ya gerçekten bittim
Ozgenizz Zlhaanne canım senin stresin bebeğe de geçiyordur sakin olmaya çalış uyumuyorsa uyutma boşver kendini yorma uyutucam die
Birdurummuvar Zlhaanne su vermeyi denedin mi canım Aah senin halinden ancak biz anlarız 😥 kucağına al uzun uzun sarıl konuş sakinleşir belki muhtemelen diş gibi kıyamam 😔
Balyanaakannesiii Zlhaanne keske yakın olsak yardım ederdim anne bu sekilde yıpratılırsa nasıl yararlı olucak benimde desteğim yok cevrede tekim biri yenidoğan biri 20 aylık sürekli oku cocuğunu gerekirse pıs pıs süpürge sesi ac ben hep öyle uyuttum sakinlestirici müzik sesleride acabilirsin insallah yardımcı olur😞
Zlhaanne Birdurummuvar evet yok fayda etmedi dolven verdim birde uyku spreyi sıktım ağzına ona rağmen yok Allah yok
aselliyam23 Zlhaanne benimkisi 26 aylık inan hala sallanarak 1 saaten assaga uyumuyor hala düzelmedi uyku düzenimiz yok malesef
Zlhaanne aselliyam23 nerden alistirdim sallamaya ya sağ diz kapağı su toplamış şişmiş ağrısı bitiriyor bir yandan salla salla yok cidden ne zor oğlun var Allah’ın gucune gitmesin ama bitirdi beni
LaMamaDellaCicala Zlhaanne of benimki mizmiz degildi ama bir haller oldu ogluma inan delitmek uzereyim esimle birbirimize girdik resmen hic iyi degilim su aralar
Zlhaanne Balyanaakannesiii Allah razı olsun sağol canım açtım açtım yok ben her yolu denedim buna yine yok yine yok benim sınavım bu cocuk
aselliyam23 Zlhaanne bende alistirdim başta sallanmadan asla uyumuyor çok zor biliyorum Rabbim yardımcimiz olsun😥
LaMamaDellaCicala Zlhaanne ah uzun zamandir birlikteydik biz bir anda zor gunlerimiz basladi umarim atlatiriz 😔
Birtugbaaaa Kan tahlili yaptırdınız ki bebeğinize? Bir doktordan dinlemiştim vitamin değerlerinde problem olan çocuklar da iştahsızlık olurmuş. Bilmediğiniz bisey olabilir bu kadar saat bizler bile dayanamayiz bebek hiç dayanamaz oyuzden uyumuyordur.
Minel-inannesi Zlhaanne bi ılık suya sok çıkar bebeyi, kendinde gir o ara suyun altina bi rahatlayin. Su sakinlestirip kolay uyumanizi saglarmi acaba?