Eailesi4 Zlhaanne bir sofra kurun sizde oturun yemeye başlayın belki oda ister en azından siz güçten düşmezsiniz
Zlhaanne Eailesi4 ya bide kabız olmuş sabah bayağı zorladı afedersiniz semsert çıkaramadı oda rahatsız eder mi
Eailesi4 Zlhaanne eder canım meyve yemiyor diyorsun kabak da yemez muhtemelen mısır falan yer mi kuru kayısı yoksa bir zlcay kaşığı zeytinyağı verebilirsin ama yerse yemeğine koy
Zlhaanne Eailesi4 yemez ama sabah aç karnına çay kaşığı tereyağı verdim zorlaa o yumuşatır belki diye akşama şehriye çorbası yapcam onu çok sever onu zeytinyağı ile yapım olmazsa tabi yerse
LaMamaDellaCicala Zlhaanne esimle 🙃of oyle lafam allak bullak ki ne yazdim ben bile okuyunca garipsedim esimle tartistik ilk defa yani bir birikmislik vardi muhtemelen ikimizdede bir patladik oyle
Zlhaanne pembehanm bugün karismicam artık istediği kadar yesin tükendim ya uykusu bir yandan uyuması bir yandan salcam bugun
LaMamaDellaCicala Zlhaanne sey yanlos anlamayin ben musluman degilim simdi oylr bisey yapsam esim ne der acaba ama guzel dilekleriniz icin genede teskkur ederim ilk defa olunca bende bir panik oldum dogrusu
pembehanm Zlhaanne valla salınca kafa rahat oluyo arkadasımda saldı dıyo kafayı takınca daha az yıyo sankı ılla yesın dıye yırtınıyoruz cunku bende saldım
Eailesi4 Zlhaanne stres yapma düzelecek herşey ben stres yapıp zorladıkca daha çok inatlaşıyor hiç yapmıyorlar ağrısı oldukça da huyları değişiyor işte Allah yardımcın olsun inşAllah orda güzel arkadaşlıkların olur