Eailesi4 pembehanm 14 ayda çok fena bir atak var azı dişleri de hemen çıkmıyor biz 1.5 çektik birinin de ağlama krizleri var sürekli uykuda ağlama uyuyamama ben bazen calpol veriyorum öyle uyuyorlar
Seren-karan Zlhaanne o zaman elbet acıkacak bekleyin çünkü biz yedirmeye çalıştıkça yemiyorlar hepimiz yaşıyoruz bunu
ugrakyagiz Zlhaanne uyku uykuyu huzursuzluk huzursuzluğu getirir duş aldırın biraz oynayın sevdiği şeyleri yapın markete götür getir kandırmaya çalış belki yer yatar
Zlhaanne Eailesi4 denemediğim şey kalmadı tezgah üzerinde yedirin dedim şarkılar yok balkon yok yemedi
Eailesi4 Zlhaanne meyve verin belli onu yer bizimde yemedigimiz günler oluyor doktor bebeklerde dönem dönem böyle olabiliyor özellikle diş zamanı demişti
Zlhaanne fadjobe87 yok hayir bebekken geçirdik biliyorum nasıl olduğunu aksine şuan bildiğiniz buyukelr gibi mukus yok kusma hıçkırık kanlı kaka yok yani
Eailesi4 Zlhaanne anası da bayılıyor çocukları da maşAllah hiç bir yemeseler meyve yerler bende öyleyim bütün gün meyve yiyebilirim