ilon Kızlar uyku tulumu seçerken neye göre togunu belirliyoruz nasıl bir uyku tulumu önerirsiniz ilk defa alacağım
noluyasanagenemiros ilon valla ben gelişi güzel 1,6 tog aldım doğalgazlı evler için yeter diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
ArdenAlisa ilon 1.6 aldım çok yeterli İstanbul da yaşıyorum tecrübeyle sabit 2.5 çok kalın geçen sene elimde patladı defacto aldım
Rana1234 Yazlık baharlık ve kışlık seklinde aldım ev dogal gazlı ise tog 1.5 vs yetiyor. Ama sobalı ya da zor ısınıyoraa elyaflı olsun tercihiniz. Trendyoldan yorni markasını kullandım terletmıyor
ilon Rana1234 doğalgazlı ev 40 da yakıyoruz genelde bizim oda biraz serin oluyor geceleri ve kızım yaz kış asla üstünü örtmez hep açık uyur 1.5 yeter o halde değil mi
Karpuzlufistiksarma ilon evinizin sıcaklığına göre oluyor yani geçen sene ben istanbuldayken almiştm 2.5 tog aldım ev en üst katta ve buz gibiydi doğalgaz yandığı halde gece 18 derece oluyordu o sebeble kalın aldım ama ailemin evi 25-26 derece oluuordu onada 1 tog almıştım evinizin ısınması nasıl oluyor
ilon ArdenAlisa doğunun kışında 40ta yanan doğalgazlı eve kaç tog gider sizce üstelik bebeğim asla üstünü örtmez hep açık yatar
Karpuzlufistiksarma ilon 40 ta yansasa ev ısınıyorsa 1.5 yeter ama soğuksa 2.5 alın yani tog değerlerinde evlerin ısı göstergesi var ona göre alın Mesala biz geçen sene istanbuldaydık ev. Soğuktu en üst kat ve peteklere el değmiyordu ama derece 18-19 du ben 2.5 aldım aile evi 25-26 arası ona 2 tog
ilon Karpuzlufistiksarma ağrının soğuğunu düşünün 40 ta yanıyor ev sıcak ama bizim oda serin oluyor gece güneş görmüyor bir de güzel ısınmıyor
Rana1234 Oda sıcaklığını ölç 18 ila 20 ise sıcaklık 1.5 tog yeter. Soğuk değil sıcak hasta ediyor malum cocukları. Burası da cok soğuk bir memleket. terletmeden darlamadan uyusun bebekler onların rahatlığı uykuyu da etkiliyor.
Rana1234 rulacin sıfır kollu zıbın giydriiyorum. Ama e bebekten aldıklarımı giydiriyorum sadece onları gece kullanıyorum zaten kalın ve pamuklu çok yumuşak onun da etkisi var
Karpuzlufistiksarma ilon o zaman 2,5 alın bizde bu sene doğuya geldik bakalım nasıl olacak ben istanbulda içine uzun kollu ince tulum giydirip üstüne hep tulumu giydirim üşüme ve terleme olmadı bu kışda normal bi penye pijama ile giydirirm buralarda çok soğuk oluyormuş