Ogretmen123 Kızlar bebeğim 2250 doğdu en son iki aylıkken 5 kiloydu bana az geliyor yaşıtlarına göre sizce nasıl kilosu
Dondurmalikahve Ogretmen123 Yaşıtları 10 kilo değil ki normal kilosu üstelik doğum kilosuna göre epey iyi kg almış doğum kilosuna göre değerlendirin
shrhyt Ogretmen123 bizde 2200 doğdu 7 aylik 9 kiloya yaklastik. Her şey oluyor zamanla. Sizinde gayet iyi
snssnm Doğum kilosu ile kıyaslayn maşallah güzel kilo almış her bebeğin gelişimi Farklı boşuna canınızı sıkmayın toparlar kendini bebişiniz zamanla ❤️
BelaCivciv Ogretmen123 Doğum kilosuna göre hesaplayacaksınız, yaşıtlarına göre değil. Gayet iyi kilosu. Kiloyu takıntı yapmayın ya bu kadar
Sare-10 Ogretmen123 normal bence de sağlık sorunu yoksa dr kılo aldır demedıyse niye sıkıntı edıyorsun asıl kilo sorun olurdu
alonee Ogretmen123 Rakama takılı kalmayın. Sağlıklıysa hiç sorun etmeyin. Daha önünde çok uzun yolu var
Ogretmen123 livanurvealpinannesi61 her gören zayıf diyor aslında zayıf değil minyon insanlara anlatamıyorum
designermoms Ogretmen123 benim bebeğim 2070 gr doğdu bugün 3 aylık oldu 5 bucuk kilo civarında ve çok iyi diyorlar senin 2 aylık 5 kilo gayet güzel
Aylincaliskan Ogretmen123 canım benimde bebeğim 1 buçuk yaşında 10 kilo benimde canım çok sıkılıyor bu duruma yemek yemiyor