Pocikanne bunları ben de yasadım ınanın oyun oynarken sureklı adını soylerdım bakar mı dıye etrafımda kı annelere sorardım mesela arkadasım bana o da bir birey bir oyuna daldıgında neden hep baksın derdı.Doktoruna sordum 1 yasındayken sürekli adıyla seslendıgınızde oyun oynarken hep donup bakmaması normal derdi.Ama ben hep sey zannederdim her soyledıgımde bakıcak.Oyle degılmıs gecen ay goturdum mesela her doktor adını soledıgınde baktı artık hep bakıyor ama 20 aylık mesela şarkı soylerken adını soleyınce hemen bakmaz babasıyla karsılıklı oynayınca ama ıkıncı kez bakar dalmadıysa.Bır yas dedıklerınız ıcın erken cok net hatırlıyorum ben o zamanlarını taktıgın ıcın benım kızım dönmezsi mesela ama şarkıları anlamaya baslayınca oynamayı dönerek el kaldırarak ogrettım alkıs yapar doner ama sizin daha cok kucuk daha donuyor dıye bırsey olmaz ılla kı goturun o ayrı ama mesela 1 yasında ben ne yapardım cırt cırtlı kıtaplarınla oynatırdım topu tuttururdum elıne kıtaplardan bu bu dıye gosterırdım sız de oyle deneyın goz teması bıle otızımlı cocuklarda o kadar bakısında bellı edıyor kı anlasılır olur dırekt ama sızde bırsey yok bence