melisahilal Yaa yeni yeni gitgide kepçe oluyor kulakları ahah çok tatlı ama eğer onleyebiliyorsak bir yolu varsa paylaşabilir misiniz uygulayalım 🥰
alonee melisahilal genetik diyorlar bencede doğru ben bant kullandım az da olsa kepçe şuan ve eşimdede var çok az
Matildanil melisahilal doğduğumda kulağımın biri kepçe biri normalmiş (genetik değil) ☺️annem yara bandı ile yapıştırmış şu an gayet normal
Melek34011 melisahilal genetikse düzelmiyor ya benim eşimde bayağı kepçelik var oğlumda hafif kepçe oldu ama düzelmiyor bende denemiştim bant şapka falan hiçbir faydası olmadı bizde
Defnesa melisahilal bizim tek kulağı kepçe oluyordu hep katlaniyordu ama düzeldi kepçe değil şimdi :) 6 aylık
seniyirimmisdafaa Matildanil yara bandı ile yapıştırınca nasıl sabit kalıyor Acaba ben de bebeğim de denedim ama çok çabuk çıkıyor
Matildanil seniyirimmisdafaa söyle yapabilirsiniz kulağının kenarına küçük gazlı bezler var steril olan bide beyaz eczane bantları var kulağı tahriş olmasın diye gazlı bez koyup köşe tarafına tabi o bant ile yapıştırabilirsiniz . Tenleri çok hasssas olduğu için arada açıp bantı çıkarıp kremleyebilirsiniz bebekler için olan kremlerle