Aselinannesi7741 Tugceksck yemeği sevmiyor kac ayrı doktora gittik tahliller yapıldı temiz çıktı çok şükür 🙏
Tugceksck Aselinannesi7741 o zaman aynı durum sizdede var valla zor ya bu çocuk yemedikçe hiç bişey yapasım gelmiyor tüm gün niye yemiyor nasıl yedirebilirim diye düşünmekle geçiyor
OmerAda Tugceksck aynı durumdayız benim kızım da öyle önceden 2,5 3 saatte 100cc içerdi bir aydır 3 saatte 60ı veremiyorum bağrış çağrış bazen hiç içmiyo deliricem
OmerAda Tugceksck ben mamadan olduğunu sanmıyorum ben günde 1 öğün mama veriyorum gerisi anne sütü sağarak veriyorum ama yinede içmiyor
Tugceksck OmerAda aynı bende öyle saatlerce mama içsin diye uğraşıyorum en sonunda sinirlenip hop lavaboya döküyorum
Tugceksck Besrat bende hesaplamayı bu şekilde yapıyorum ama işte boşuna yapıyorum çünkü o ne kadar içmek isterse o kadar içiyor genelde 30 40 içiyor gerisini zorla ne kadar verebilirsem işte 🙄
Tugceksck Kardelen1221 bununla bi düzen tutturduk diye değiştirmek istemiyorum aslında çünkü onuda içmez biliyorum saatlerce aç kalıyor yinede içmiyor çünkü
OmerAda Tugceksck evet hiç farketmiyor süt mama asla içiremiyorum hiç bişey elini emiyo sabahtan akşama kadar
Aselinannesi7741 Tugceksck bizimde öyle hiç ağlamadı açım diye doğduğundan beri hemde Alllahım yardım etsin
Esmaakts Tugceksck valla canım bende hiç oraya bakmıyorum 150cc içiyor sırf mama kullanıyoruz 2 saatte , geceleride 3 saat falan
Aryamurat Neshas bişiy sorsam ben 30 cc bır kaşık atıyorum normal dimi kızım 3 aylık meme mama gidiyoruz günde 270 cc içiyor az koymuyorum dur inşallah
Rabiaustkt Tugceksck hayır bağlı kalma ben 3saatte bir 150 CC veriyorum. Doymuyor çünkü benimki ben doktora danışıp veiryorum