Tugceksck Kızlar siz bu mama kutularının arkasında yazan değerlere bağlı kalıyor musunuz? Mesela biz aptamil kullanıyoruz ona göre günde 5 kez 180 cc mama vermem gerekiyor yani toplam 900 cc ama benim bebeğim kesinlikle gün içinde bu kadar içmiyor 4 ay 2 günlüğüz önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏻😔
[silindi] Tugceksck oraya hiç uymadık. 6ay 12 günlüğüz ek gıda anne sütü de alıyor ama çok açsa max 150 cc bazende 120cc içiyor. Kutuda 210cc yazıyor imkansız içmesi çünkü 6 aylık bebeğin mide kapasitesi 180-210 cc zaten. Fazla bi yudum içemiyor içse kusuyor. Öğün aralarımız 3-4 saat bizim.
Ozge1994 Tugceksck bende bağlı kalmıyorum mesela 90 3 saat diyo benim oğlum bazen 2 bazen 1 buçuk saatte istiyor mama ne yapcaz aç mı bırakıcaz 🙈 benimde aklıma fazla vermek bi sıkıntı yapar mı diye geliyo
Ysmn18 Tugceksck bende bağlı kalmıyorum çünkü benim bebegim bazen 2 saatte içiyor bazen 4 5 saatte belli olmuyorki şuan 4 ay 1 haftalik bazen 120 içiyor bazen 60 cani nasıl isterse doktorumuz hiç bir kısıtlama yapmadı sadece doyacak bebek dedi hatta 4. Ayda 150 cc ye çıkart dedi ama içmediği için cikartmiyorum
ZBHaras Tugceksck bizde aptamil kullanmıyoruz 7 aylık oğlum emmiyor oraya bağlı kalmadık 120-150 arası yiyor 3 bazen 5 saat arayla
Neshas Ben uymuyorum ama hem meme hem mama verdiğim için bir de kiloya göre veriliyor ve artık zaten bebeğin istediği ve istemediği zamanlar bellidir sen mesela 120 yap bitiriyorsa verirsin bitirmiyorsa vermezsin gibi
Aryamurat Neshas bişiy sorsam ben 30 cc bır kaşık atıyorum normal dimi kızım 3 aylık meme mama gidiyoruz günde 270 cc içiyor az koymuyorum dur inşallah
Tugceksck [silindi] benimkide öyle ama bizim çok açsa belki 90 içiyor genelde hep 60 bundan önce 120 130 içiyordu
Tugceksck Ozge1994 bebek istediği sürece neden zararlı olsun ki canım valla ben kızımın gözünün içine bakıyorum mama istesede versem diye
Tugceksck Ysmn18 benimkide öyle bazen 90 bazen 60 içiyor 3 saate bir. 150 yi asla içmez son zamanlarda
ceylinnn Benim sütüm az çoğu zaman daha fazla veriyorum. Birebir uyulmuyor maalesef. Bu arada yeni aptamil mamalarda bu ölçüler yok. Siz pronutramı kullanıyorsunuz.
Tugceksck ceylinnn yok canım conformille advance ikisini karıştırıp veriyorum conformilin arkasında yazıyor bu ölçüler
Guldas Benim bebeğim hep on ölçülerden fazla içti iştahlıydı hep. Doktorumuzda istediği kadar ver dedi. Aptamil kullanıyorum, çok severek içiyor.
salihayilmaz içtiği kadar vermelisiniz, o tablo ortalama bir örnek her bebeğin ihtiyacı farklı olur, siz kilo ve boy gelişimini takip edin
OmerAda Tugceksck aynı durumdayız benim kızım da öyle önceden 2,5 3 saatte 100cc içerdi bir aydır 3 saatte 60ı veremiyorum bağrış çağrış bazen hiç içmiyo deliricem
sbldmr123 Bebek belli bi noktadan fazlasını almaz zaten hepsinin bi mide hacmi var sonuçta, zaten tabloda da bebeklerin ihtiyaçları değişebilir gibi bişey yazıyor
ayazasaf Tugceksck benim oğlumda 4 ay 4 günlük ben bağlı kalmıyorum açılcası 3 saatte bir 120 cc içiyor ve doyuyor