Ronron Demet1234 ya bişi sorcam kendime bilet ayarladım uygulamada pazar günü eşiminde yapcaltım bilet tükenmiş eşim orda ücretli girse oluyormu ücret nekadar bilginiz varmı
Demet1234 Ronron evet ücretli girebilir. Bilet alacaksanız internet üzerinden alın indirimli oluyor. Yetişkin 195₺ oluyor sealife internet sitesinden alınca.
Demet1234 BuzluLatte bileti olan herkese ücretsiz haberiniz olsun yaş sınırı yok. 0-2 yaşa da ücretsiz zaten bilet gerekmiyor
BuzluLatte Demet1234 o zaman bilet alıp direkt gidebiliriz dimi bı sıkıntı olmaz. Güzel miydi peki daha önce gitmedik
Demet1234 BuzluLatte ya çok güzeldi. İçerde balıkların yanı sıra çocuklar için yüz boyama, Lego oyunu, boyama, oyun Alanı var benim kızlarım çok eğlendi
Demet1234 Duygu_52AK biletler tükenmiş olabilir mi kalan bilet sayısı yazar orayı bir kontrol et istersen ya da yoğunluk olabilir sürekli dene bence canım yoğunluk olunca da hata veriyor olabilir. Bende hiç olmamıştı o yüzden net bilemiyorum nedenini
Demet1234 Miniktirtil son giriş saati 19.00 diye biliyorum fakat bilet satın alım tarihinde en son 18.00 gösteriyor ama 8e kadar gezebiliyorsunuz. En iyisi en geç 18.00 gibi gitmek bence. Rica ederim ☺️
Erdempasam Demet1234 merhaba bir sey sormak istiyorum. Ben cumartesi icin bilet ayarlamıştım fakat plansız misafirim geldi ve biz gidemedik. Onun yerine bugun ya da yarin gidebilir miyim bir bilginiz var mi?
SeverusSnape Erdempasam merhaba, kullanım koşullarında rez. tarihinden itibaren 1 hafta içinde kullanılmalıdır, kullanılmayan bilet iptal edilecektir yazıyor. Gittiyseniz ve giriş yapabildiyseniz beni bilgilendirebilir misiniz lütfen? Ona göre bilet alacağım.
Demet1234 Erdempasam 18ine kadar geçerli biletler. Biletlerin üstünde 13-18 yazıyor ben tam gününde gittiğim için pek bilgim olan bir durum değil. bir sorun yaşar mısınız bilemiyorum açıkçası yanlış yönlendirmek istemem 🌸