Kelebekelisa kizim bu ay 2 yasini dolduracak 19 aylik olana kadar herhangi bir kelimesi vs yoktu, ben de cok konusup anlatan biriyim ama bir turlu konusmuyordu ben de endise ediyordum sonra bir anda acildi birkac kelime soylemeye basladi. Buyuk sorular kitabının cok faydasi oldugunu dusunuyorum bize, ikisini de almistim ve cok ilgisini cekmisti. Kitaplara bakarken bu ne su ne diye sormak yerine daha cok oyunlastirma yontemi kullandim mesela kelebek var bu ne değil de aa burada bir kelebek varmis onu öpmek ister misin vs seklinde tanitmaya calistim nesneleri vs. Siz baska sekillerde de orn kelebege mama verelim mi gibi gibi ama her gun mutlaka o kitaba biraz zaman ayirarak vakit gecirin. Bu kizimin cok ilgisini cekiyordu ve zamanla o sayfada kelebek nerede kedi nerede ogrendi bu sekilde, cocuk gelisim uzmanina da goturmustum genel durumunda bir problem olmadigi icin 2.5 yasa kadar endise etmeyin demisti ve 2 gundur de 2 kelimeli cumleler kurmaya başladı simdi. Yani demem o ki kisa cumlelerle destekleyin, kitaplarla ve biraz oyunlastirarak genel akisina birakin konusacaktir 😊