noluyasanagenemiros Kızlar 3. Ayına girecek bebeğim 7 gün sonra. Sizler gece lambası kullanıyor musunuz? Ne zaman bırakmalıyız? Şuan bıraksam daha verimli uyur mu?
yagmurkokusu_ noluyasanagenemiros kullanıyoruz Koçtaş’tan arılı olanı almıştım çünkü kamera kullandığımız için aydınlık vermesi için.
Katun noluyasanagenemiros ben kırkı çıkınca kullanmadım. Karanlıkta daha verimli uyur diye düşünüyorum
bayankitapkurdu noluyasanagenemiros hiç kullanmadım 🤷🏻♀️ gece gündüz kavramı oluşması lazım bence artık kullanmayın
beyzacmvrc noluyasanagenemiros bizim yatak odası aydınlık olduğu için kullanmıyorum ben sokak lambası yakında olduğu için aydınlık veriyor. Ama eşim geceleri çalışıyor o yokken antreyi açıyorum bide ben 😅 Gece gündüz ü ayirtt etmesi için karanlıkta uyuttun geveleri bence Bide uykuya rahat geçmesi için kırmızı ışık kullananlar var
noluyasanagenemiros yagmurkokusu_ Katun bluem 2ogullu1anne @ilayprensesim Zeynepelcin beyzacmvrc bayankitapkurdu O zaman bende daha kullanmasam olur mu ki? Bize de sarı ışık aldırdılar mesela sarılık olmasın diye ama 🤣 daha da kullanmak istemiyorum. Bi gece elektrikler gitmiş yanmamış kızım uyumuştu mesela o gece
ilayprensesim Ben sadece uykuya geçene kadar kullanıyorum sonrasında hemen çıkartıyorum. Karanlıkta uyuması gece-gündüz kavramını öğrenmesi açısından çok önemli dedi doktorumuz
bluem noluyasanagenemiros ben bir sure kullndim ½ yasa kadr. Smdi arada istyr 4 yasnda. Kucukken uyaniyordu karanlikdan korktugu icin yakiyordum suan uyanmiyor pek yakma ihtycimiz olmuyor
ilayprensesim noluyasanagenemiros evet bence kullanmayın benim de kızım dün 3.ayına girdi karanlık ortamda çok daha rahat ve uzun uyuyor ☺️
beyzacmvrc noluyasanagenemiros kullanmayın bence alışsın😊 Ben kızımı uyurken mendille yüzünü ortuyorum mesela hemencik uyuyor çok seviyor öyle uyumayı bile 😅 ama gece emzirmeye kalkınca ışığı açarsanız oda kötü tabi oda çok karanliksa eğer Antreye takın olmazsa
Zeynepelcin noluyasanagenemiros aynen gerek yok bence .40 i çıktıktan sonra gece uyuduğu zamanlarda bazen takmıyorum bile.kizim ondan mı bilmiyorum ama karanlıktan da hiç korkmuyor bir bakıyorum akşam uyuyup uyanın ca karanlığın için den salona gülerek koşuyor 🙂
atlassmoms noluyasanagenemiros kullanıyorum bende 4. Ayından beri ama loş böyle parlak bir renk değil soluk gece olduğu gene belli oluyor
Bus1903 noluyasanagenemiros ben gece lambasını koridora taktim mama yapmaya giderken ışıkları açıp uyandırmıyım diye bide odanın içide biraz aydınlık olursa görmem için daha iyi oluyor. Bende karanlıktan korkuyorum açıkcası 😂
Esramry Ben doğduğundan beri kullanmıyorum gece lambası karanlıkta uyuyor başlarda emmeye uyandığında çok hafif loş ışık aciyordum şimdi onuda yapmıyorum kesinlikle çok güzel uyuyor 4,5aylik kizim
Laydaren noluyasanagenemiros Ben tuz lambası aldım. Hem odanın havasını temizliyor hem hafif bir ışık da veriyor.
noluyasanagenemiros Laydaren bu gerçekten işe yarıyor mu? Astım hastalarına iyi geldiği söyleniyor da
Laydaren noluyasanagenemiros Bence yarıyor. Ben evlenmeden önce de kullanıyordum zaten. O eridi gitti hatta. Onu yatak odamda kullanıyordum. Sonra oğlum için tekrar aldım. Oğlumun odasına nem ölçer var. Evimin havası normalde çok kurudur. Ama oğlumun odası garip bir şekilde hep olması gerektiği gibi. Tabiii faydasını böyle gözle görülür ölçüp anlatamıyorsun ama öyle de böyle de lamba olacaksa bari bu olsun diyorsun. Tuz güzel enerjidir 😊 bir de doğal olduğunu bildiğiniz yerlerden alın. Trendyoldan bir sayfadan hediye gelmişti. Benim aldığımla alakası olmayan bir tuz lambasıydı.