Gamzeeeeee16 Fatma9438 merhaba canım yanmaya hazır ol öncelikle korkutmak istemem ama inanılmaz sıcak bir şehir mersin çok güzel okey ama aşırı sıcak ben Mezitli merkez mahallesinde oturuyorum herşey ayağımın dibinde mahalle olarak çok iyi çok merkezi bizde tayinci olduğumuz için pek bilmiyorum bu şehiri ama 3 yıldır buradayız ve oturduğum mahalleden memnunum gayet nezihlik olarak düşürsen limonluk mahallesi diye biryer var orası sakin sessiz
Fatma9438 Gamzeeeeee16 Kiralar nasıl canım oranın galiba orayi tutacağız herkes mezitli diyor çünkü.. Toroslara uzak mı mezitli
Marianne Fatma9438 Yenişehir’i tavsiye ederim. Hilton SA otelin civarı. Akbelene pek uzak değil. Sahile yakın nezif bir semt, kafe, restoranlar, Mersin Marina avm de yakın.
Gamzeeeeee16 Fatma9438 Toroslara uzak derken arabayla en fazla 20 dk sürer eşinin iş yeri toroslarda mı acaba
Gamzeeeeee16 Fatma9438 ben ilk 1650 den girdim sonra 1900 sonra 3000 oldu bu sene kasımda zamlanacak ama Allah nasip ederse ev alacağız biz yine bu konumdan çünkü çok memnunum konumundan burdan dışarıya çıkmak istemiyorum kiralara gelince Mezitli merkez mahallesi diye sahibinden yaz 10 binden aşağıya ev yok 15 bin falan istiyorlar ev sahipleride uçtu iyice
Fatma9438 Gamzeeeeee16 İnsanlar kafayi yemiş olmalı bunedir ya :( İnan sehir değiştirmekten çok kiralardan korkuyorum
Fatma9438 melovebabym Genelde herkes Mezitli diyor teşekkür ederim oraya bakacagz ilk etapta :) umarım buluruz uygun guzel byer