Ucansupurge Dilekkk099 Ben oldum olası iciremiyorum bir donem mecbur fitil kullandık artik onuda kullanmak istemiyorum.
Dilekkk099 _The_ANA_ o kadar hareketli çocuk ki babasıyla ikimiz ellerini başını zor tutuyoruz deneyeceğim inşallah işe yarar iyice ilaçtan soğutmakta istemiyorum şaştım kaldım
_The_ANA_ Dilekkk099 Benimki de öyle Ama yapacak başka bir şey yok İlacı bu yaşta biz bile sevmiyoruz
1515g Dilekkk099 Ayni sorun bizde var 19 aylik kizim 5 dakika once surup verirken kustu her yeri temizle cocugu banyoya sok yildim artik icmiyor
Dilekkk099 1515g ay çok zor gerçekten çeken bilir çok yaşadım o durumları acı da değil yani niye içmiyorlar bilmiyorum
Zeynepelcin Dilekkk099 şırıngayla veriyorum oyun oynuyorum bir anda veriyorum sonra gülüyorum aferin deyip alkışlıyorum oda kendinu alkışlıyor bir sıkıntı yaşamıyorum o yuzden
Eminos Dilekkk099 siringayla veriyordum ama size tavsiyem kozalak surubu alin aktardan sacma gereksiz sebepsiz oksurugu 3 gunde kesiyor
1515g Dilekkk099 ben kizima demie damlasini veremiyorum 19 aylik demiri dusuk cikti surup olarak verdi doktoe dusun cok guzel.tatli pekmezli icmiyor kusuyor mahvetti beni
Zeynepelcin Dilekkk099 hadi ya kusmasa aslında alıp sıkarsın siringayla ağzına. Doktora sorsan herhangi birseye katabilir miyim veya eczaneciye
Eminos Dilekkk099 bi icecege katmanize gerek yok yan etkisi yok 2 yasindaki cocuk icin gunde 3 defa 1 er yemek kasigi verebilirsiniz 1 yas sonrasi kullandim ben
Dilekkk099 Btlaras2 şırınga da denedim geçen yıl asla yutmadı hatta birden yuttuğunda da kustu tekrar denemekte fayda var
Btlaras2 Dilekkk099 doğrudur hiç yaşamadım o durumu ama azar azar sıkın ağzına ben öyle yapıyorum yoksa öğürüyor
Dilekkk099 Btlaras2 dün kaşıkla azar azar verdim ağzında tuttu tükürüyor çıkarıyor ay be zormuş ya 2 ay sonra doğumum var bu kış bu çocuğa nasıl ilaç vereceğim kardeşine de bulaştıracak şimdiden stres yaptım
Annis-ogul Dilekkk099 cnm bn oyuncak mini bardaklar oluyor ona koyup kendisine veriyorum oyle içiyor. Hoşuna gidiyor oyun zannedip içiyor. Ya da bardağı koy pipetle için