orkideSeverim ben düzenledim. Oğlum 21 aylık hala düzenlediğim şekilde devam ediyoruz. Misafir odamın kapısını kapattım direkt zaten kullanmıyoruz sürekli, hem kapı açık olup dağınıklık olmaması için hemde konsolumda yemek takımlarım vs var onlara zarar vermemesi için tabi ki öncelik olarak kendine zarar vermemesi için. Oturma odamda 3lü zigon sehpalarım vardi emeklediği zaman onların altına giriyordu onları kaldırmıştım kafasına üstüne düşürmemesi için. Yatak odamda bir iki cekmeceyi boşalttım bir çekmecenin de kulbunu söktük parfümler falan var içinde ağzına sokuyordu eline alıp. Banyomda lavabonun altında ki temizlik malzemelerini diğer büyük dolabın en üst rafina aldım o dolabı da açabiliyor şu an ama en azından en üst rafina boyu yetmiyor. Mutfakta yine tam musluğun altında ki dolapta deterjanlarim vardi, bulaşık deterjanıni tezgah üstü sabunluğa döküp diğer yağ çözücü vs onlari da yine banyoya kaldırdım. Boyunun yettiği çekmecelerde ki bıçak makas çakmak vs şeyleri hep üst raflara ya da en üst cekmeceye kaldırdım. Çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldik.