arenisraa Arkadaşlar merhaba 3 ay 25 günlük bir bebeğim var daha önce baybay night kullandim ama şuan uyku fitili kullanmayı düşünüyorum kullanan ve öneren fikri olan her şeye açığım
bal_cocuk arenisraa neden böyle şeyler kullanıyorsunuz sebebimi öğrenebilir miyim ? Baybay night çok zararlı diye biliyorum
Evaninanasi arenisraa 3 aylık bebeğe bay bay night mı kullandınız? Şimdi bir de uyku fitili mi kullanmayı düşünüyorsunuz? Çok enteresan gerçekten 3 aylık bebeğin bağırsakları yoğurdu bile sindiremezken içinde çeşit çeşit bitki özü olan damlayı vermişsiniz. Ben bugün bu forumda daha ne kadar garip şeyler okuyacağım acaba gerçekten merak ediyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_71 arenisraa fitil zaten hiç önerilmeyen şeyler arasında siz sanırım yenidogmus bebeginiz hic kalkmasın d3vamli uyusun istiyorsunuz. Tabikide uykusuz günleriniz geçecek daha 3. Ayda damla kullanıp bide fitil içinn öneri isteyecek kadar ne yaşamış olabilirsiniz anlamadım.. Tek büyütüyorum çocuğumu dohdu doğalı uyku sorunu var birkez olsun aman damla verim sizsin demedim kii cok yakınlarım huysuz diye sizin gibi fitil verip taş gibi uyuyor diye seviniyor da bu duruma….!
eksi_elma arenisraa Neden peki neden? Yani 3 aylık bebeğe neden kullanırsın ki bunları? Bebeğine bunu yapacak nasıl bir açıklaman var?
bal_cocuk meyrakalpben evet baybay night takviye edici gıda olarak geçiyor ama çok tavsiye edilmiyor sonrasında daha büyük uyku sorunlarına yol açtıgı söyleniyor
meyrakalpben bal_cocuk ilk defa duydum valla bebeğe böyle bişey verildiğini ondan sordum teşekkür ederim
Asmilik1 Evaninanasi kesinlikle gaz damlasını bile ben cok cok zor durumda kalınca veriyol o bile zararlıymış doktor dediki bagırsaklar ı tembelleştirip kendi kendine gaz cıkarmasını engelliyormuş yani hep damlayı bekliyor vucut gaz cıkarmak için
Evaninanasi Asmilik1 daha küçücük ya. Bundan sonra belki de hiç uyku ilacı olmadan uyuyamayacak. İlk 2 ayda bebeğin beslenmesinin tüm hayatını etkileyeceğini herkes bilir. Ne diyelim ki. Bebek değil de sürekli duran, asla ağlamayan robotlar doğuracaklarını sandılar heralde.
arenisraa Bakın arkadaşlar eğer ki bebeğiniz gece gündüz uyumuyor ve bu artik sağlıksız bir nedene gidiyorsa mecbur veriyorsunuz.. Oldukça kalabalık bir aile de yaşıyorum ve bir sürü halletmem gereken işler var ve çocuğunuz sürekli ağlıyorsa dıştan müdahaleye mecbur kaliyorusunuz
ladydiana arenisraa millete hizmet ediceksiniz diye bebeğiniz uyuşmuş gibi saatlerce uyusun istiyorsunuz. Kalabalık aileniz ve halletmeniz gereken işler varsa keşke daha sonra çocuk yapsaydınız.
eksi_elma arenisraa Ne bekliyordun bebek sahibi olmak isterken. Doğsun şurada gıkı çıkmadan uyusun, arada seviyim, besliyim. Ama günlük hayatıma devam ediyim mi?
bal_cocuk arenisraa bacım senin öncelikli işim bebeğin senden iş bekleyen kimse ona sok fitili. Yazık günah yavrucaga verme bırak uyumuyor de bebeğini gerekirse kucagından indirme
Byz41 Mecbur kalmış ki bu duruma baş vuruyor , hiç bir anne keyfiyetten böyle bir şey yapmaz , çok iyi anlıyorum sizi benimde uykusuz bir bebeğim var 1 ay 24 günlük gündüzleri hiç uyumuyor
bal_cocuk meyrakalpben rica ederim bende veren anneler biliyorum bide marifet gibi uyuyor diyorlar. Hele fitil asla vermedim doktor yazdığı halde vermedim çok şükür lazımda olmadı. Onun yerine bol bol emzirdim hava aldırdım ateşine bile iyi geldi
ladydiana Birde geçmiş tartışmalarınızı okudum, 19 günlükken bile uyumuyor delirmek üzereyim diye post açmışsınız. Annelik uykunuzdan taviz vermeniz gereken bir müessese. Hazırlıksız yakalandınız galiba?
eksi_elma ladydiana Bende onlara bakıyordum 🤣 ikinciye hamile olma ihtimali de var geri çekilme yöntemi sayesinde o daha vahim
meyrakalpben bal_cocuk evet bende hep temiz havaya çıkarmaya özen gösteriyorum daha şimdiden ilaçlara bağımlı yapmak çocukları ne bileyim akıl kârı değil
Bebee arenisraa Kendinizi hazır hissetmiyordunuz da neden çocuk yaptınız ? Ne kadar doğru annelik böyle olmamalı.. O kadar iş varsa iş beklesin bebek önemli canlı sonuçta yazık böyle düşünüp davranmanıza üzüldüm el kadar bebeğe uyku fitili nedir yaa