monami_ Diloooo çomü servisi de çok pisti camlar falan hep tozdu. Medikal parkı tek geçerim şahane bir hastane cem bey de doğum yapan çok arkadaşım var çok memnundular.
Diloooo monami_ ya valla bende bilemedim gerçekten dün Cem beye muayene oldum beğendim açıkçası hastanesi felan hep pis yazanlar olmuş daha önce temizdi bence ama çomü de öneren çok orda da Bülent beyi deneyecektım bende sen böyle deyince üzüldüm açıkçası
monami_ Diloooo bir de ultrasonda yarım saat bakıldı aşırı kanamam vardı bi asistan dedi ki bence plasenta ayrılmış acil sezeryana alalım, bence tercih etmeyin. Medikale kızımı götürüyorum aşırı temiz personel de çok ilgili.
Diloooo dogukusss Aynn dün cem beye gittim memnun kaldım bide Bülent beyi deneyeyim diyordum çomü fe doğum yapan tanıdığınız var mı acaba
dogukusss Diloooo komşum yapmış , doktor değil ebeler giriyormul normal doğuma , ama sezeryanı bilemiyorum
yagmur2907 monami_ merhaba bende yemi doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak çanakkaleye yeni geldik çocuk doktoru öneriniz var mı ? 1. Aylık muayenesini çomü ye götürdük ama doktor çıkmıştı saati dolmadığı halde hemşire baktı bende bir daha gitmek istemedim
Diloooo eylembasakoc ya öyle mi valla bende iki ay olmadı buraya geleli sıkıntıdan bunalıma gireceğim hiç alışamadım ya
Diloooo dogukusss benim ilk doğum sezeryan oldu mecbur gene sezeryan olacak bakalım hayırlısı olur inşallah çok sağolun
eylembasakoc Diloooo evet illa olur küçük yer ya zamanla alışırsın ama soğudu artık havalarda akşamları özellikle. Ne tarafta oturuyorsunuz
Aslemrege Diloooo merbalar bırsey sormak istiyorum servet hoca canakkalede bıyermı acacakmıs yıne eskı hastasıyım 1 sene once dogumumu yaptı o yuzden merak ettim
Diloooo Aslemrege Aynn tüp bebek merkezi açacakmış o yüzden sadece önceden takipli olan hastalara bakıyormuş
yagmur2907 Diloooo Çanakkale de çocuk doktoru önerisi alabilir miyim bende yeni geldim bebeğim için arıyorum hala bulamadım
Diloooo yagmur2907 merhaba bende götürecegım bebegımı de medikalde Yahya bey varmış onu çok yazan oldu burdan tercih edebilirsin ama ben daha hiç çocuk doktoruna gitmedim
monami_ yagmur2907 kesinlikle yahya aydın diyorum. Zaten kime sorsak ona gidiyor. Medikal parkta. Mesai dışında telefonla da istediğinizi sorabiliyorsunuz.