Diloooo Selinsak nasıldır doktor bey bende dün ona sıra almıştım denk geldi muayene olacağım yarın çanakkaleye gideceğim inşallah
Diloooo Selinsak doktor beye çok iyi diyen olmuştu yorumlarda fakat hastane ortamını beğenen fazla olmamış özel hastane gibi değil diye o kadar para haketmıyor yazılmış o yüzden tereddüt ettim ama o kadar önerilen doktora da muayene olmak istedim henüz bi doktora gitmedim yeni geldiğim için inşallah iyi olur bizim için sizin de yorumunuzu almak isterim 🥰
Selinsak Diloooo ben 3 aydır yanında çalışıyorum daha önce b farklı bölümdeydim iyidir doktor bey zaten randevu almışsınız yarın görüşeceğiz o zaman 🤣 bu arada eski postlarını baktım da yeniceye taşınmışsınız sanırım bende yeniceliym aslen bu kadar tesadüf 🤣🤣🙈
dogukusss Diloooo ben medical parkta doğum yaptım , gayet güzeldi hiçbir sıkıntı yaşamadım , size önereceğim tek doktor Pınar hanımdı ama saırım o devlet hastanesine gitti. Sezeryan olduğumu bileanlamadım 3. Gün seke seke yürüyordum😇
Diloooo dogukusss hastane ortamı iyi miydi bende sezeryan olacağım ilk doğum öyleydi bugün hastaneyle de görüşeceğim doğum ücretleri hakkında bide doktor beye sıra aldım bakalım hayırlısı
Diloooo dogukusss Aynn dün cem beye gittim memnun kaldım bide Bülent beyi deneyeyim diyordum çomü fe doğum yapan tanıdığınız var mı acaba
Ysb47 Servet hoca var ÇOMÜ de ama kliniğinde hasta bakıyor doğumu araştırmada yapıyor. Biraz sert mizaçlı ama kaliteli bir doktor ve pahalı Zaten prof. Bülent hoca da iyidir. Ben onun hastası değildim ama acil sezeryanla onun kontrolünde asistanlar yaptı ameliyatı. Ben ÇOMÜ den çok çok memnun kaldım. Bülent hoca da Servet hoca da prof. Yani alanında oldukça uzman. Ben tansiyon yüksekliği ile gidip hiç anlamadım doğum yaptığımı. Açıkçası ÇOMÜ yu tavsiye ederim gözüm kapalı.
Diloooo Ysb47 servet hocaya gidecektim ilk hatta sıra aldım fakat sadece takipli olduğu hastalara bakıyormuş tüp bebek merkezi açacakmış yeni hasta kabul etmiyor Bülent hocaya da sıra aldım henüz gitmedim Cem beyden sonra ona da gitmeyi planlıyorum çomü de hastane şartları nasıldı acaba
yagmur2907 Ysb47 merhaba bende çanakkaleye yeni geldim yeni doğum yaptım 2 ay olmadı daha henüz doktor bulup gidemedim çomü de hangi doktora gidebilirim yardımcı olabilir misiniz
Ysb47 Diloooo ben oldukça memnundum zaten yine ÇOMÜ de takipliydim. Hastane yemekleri dışında herşey çok iyiydi. 🙈 Dediğim gibi benim ameliyatı asistanlar yaptı ona rağmen oldukça memnundum. Ameliyat esnasında hiç tanımadığım anestezi personeli bile kırk yıllık dostum gibi beni sakinleştirdi. Beklentiler kişiye göre değişir elbette ama ben çok memnun kaldım. Yeniden bir doğum yapacak olsam şuan yine tercihim ÇOMÜ den yana olur. Ameliyata kendi uzman doktorun gitmesini istersen ücretli oluyor ama fiyat bilmiyorum. Nöbetçi olan herhangi bir doktor yada asistanları işlem yaparsa ücret alınmıyordu. Servet hocanın kliniğine mi randevu aldınız? ÇOMÜ de hasta bakmıyor çünkü. Bide ÇOMÜ de Nuri hoca var asistandi yeni uzman oldu. Oda iyidir.
Diloooo Ysb47 merhaba canım çömü de İbrahim eren pek doktoru duydun mu daha önce onda doğum yapanlar var mı
Ysb47 Diloooo anladım öyleyse bilemiyorum ama Bülent hoca da iyidir. İnşallah gönlüne göre, memnun kalacağım bir doktor bulursun bu süreci güzellikle ve kolaylıkla atlatmanı dilerim 🤗 Sağlıkla doğsun bebiş inşallah 😌
Aslemrege Diloooo merbalar bırsey sormak istiyorum servet hoca canakkalede bıyermı acacakmıs yıne eskı hastasıyım 1 sene once dogumumu yaptı o yuzden merak ettim
Deniz17 İlk doğumumu medical parkta yaptım ama Doğumumda üniversite yi tercih ettim çünkü olası bir durumda medikal parkın yoğun bakımı yok malesef… iyi ki de öyle yapmışım bebeğim bir hafta küvezde kaldı. Kesinlikle üniversite diyorum.
eylembasakoc Diloooo İlk doğumum medikalde oldu benimde Cem beyde. 2.yi yine medikale gittim ama Pınar hanıma doğuma yakın Pınar hanımın tayini çıktı devlete bende peşinden oraya geçtim orda doğum yaptım ama çok memnun kaldım 5 aylık olduk bile ☺️