elif2424 Bugün 20.günüm hala korse takmadım korkumdan😁ama göbek gitmiyo sarktı da biraz gider mi bu göbek…
Lavina elif2424 ben taktım 1 aylık olduk gram fayda etmedi bence korse çok gereksiz bilmiyorum göbeği gidenler nasıl gitmiş 😂
basak0335 Ben 4.gün taktım şuan 7.günümüz hareket etmemde vs çok yardımcı lömbür lömbür düşmüyo göbeğim🤣 bence faydası var 😂
elif2424 basak0335 hangi korseyi kullanıyorsunuz bende tam 20 gündür araştırıyorum amahala bulamadım😁
mhktcy Normal emdikçe kazan kazan yiyesin gelir biliyorum ama şöylede bişey var zamanla zayıflıyorsun tabii ama sezaryen göbeği kalıyo inatla 🥴 maddi durumu olan gerdirme ameliyatı oluyor yada vücudu elverişliyse gidiyor o göbek 🤣 elif2424
basak0335 elif2424 şort şeklinde aldım medikalden üstüne de dolamalı takıyorum yine o da medikalden 😂
Duru07 mhktcy doktorum sezeryan göbeği diye birşey yok o göbek denilen yağ göbeği demişti çok mu yiyorsunuz
melo10 Bende takmadım biraz uzun sürdü ama gitti 10ay oldu diyetle destekleyerek aldığım kiloları verdim göbeğimde normale göre azıcık var ☺️😊
Ebus2045 elif2424 benim 3,5 yaşında oğlum bende hiç takmadım korse ama göbek gitmişti ki şuan 35 haftalık hamileyim bundada gider diye düşünüyorum