Kbckr52 Kızlar ıkı tane çocuğuma alt üst takım aldım birinden etıketlıydı sıfır ufacık bır paket ve kapıda ödeme benden 135 tl aldı yazık gerçekten bir daha aslaaaaaa böyle şeylere kalkışmam
Dilruba_1 Kbckr52 nerden aldınız aldığınız yer belirtmedi mi kargo ücretini ne kadar fazlaymış 🤷🏻♀️ Ben hep trendyoldan alışveriş yaptığım için genelde kargo ücretsiz oluyor bu kadar arttığını bilmiyordum şaşırdım
Laydaren Kbckr52 Aslında mng kargoyla pek alakalı değil. Genel olarak kargo ücretleri çok çok yüksek. Bir şey aldığınız zaman kargo anlaşmalı olan yerlerden almaya özen gösterin. Kargo anlaşmalı yerlerin bile kargosu 40 tl olmuşken bireysel kargolama çok çok daha yüksek olması normal. Kötü bir deneyim olmuş, benim de içime otururdu bu kargo ücreti 🥲
meryembebek Direk kargoladıysa o şekilde maalesef keşke ikinci el uygulamalarını kullansaydınız dolap gardırops gibi aklınızda bulunsun
Kbckr52 Dilruba_1 ya bende en gazla 40 45 hadi 50 tutar dedim ıkı tane ufak bebek takımı ankaradan gönderdi 135 tl şaka gibi gerçekten ya
piremsesssannesi Kbckr52 ay çok üzüldüm ya bu kadar fazla olmuş olamaz bi kargo ücreti hem çok şaşırdım hem çok üzüldüm adınıza
Annis-ogul Kbckr52 nerden aldin ki cnm.minicik bi kargo birlikte dünya para tutuyor keske karşı taraf kargo parasını öğrenip söyleseydi size
bakkalemzigi Kbckr52 keşke dolap ya da gardropsa koysaydı ordan alsaydınız . Malesef çok fazla geçen annemlerde kızımın kimliğini unuttum kargoya verdiler 100 Tl almışlar küçücük kimlik için.
jap Kbckr52 kargo ücretleri inanılmaz arttı. Ben de arkadaşımın bebeğine toka yaptırdım instagramdan tokanın fiyatı 30tl kargo 70tl🙄
delirmeceler Kbckr52 alışverişi trendyoldan yapıyorum kargo ücretide ödemiyorum ödeme kısmında aslında ödeyeceğiniz kargo ücreti yazar dikkat etmemişsiniz sanırım yada instagramdan falan aldıysanız bilemem güvenli sitelerden alın
Kbckr52 delirmeceler tatlım ben burdan birinden kıyafet aldım etıkwtlı sıfır ıkı takım karşı taraf bana gönderdi
Kbckr52 delirmeceler hayır canım burdan birinden etıketlı aldım direk kargoya verdi ıkı bebek takım kıyafet 135 tuttu
mervekb Kbckr52 aldığınız yerin kargo anlaşması varsa uyguna geliyor yoksa böyle uçuk fiyat maalesef. Ben genelde hepsiburada, trendyol, amazon, ebebek gibi yerlerden kargosu bedavaya gelecek şekilde alıyorum.