tubiiik_ gardrops tan 6-7 ürün sattım büyük kargo olsun küçük kargo olsun ptt hiç bi ücret almadı ama bugun sallanan at sattım ptt kargo 100 tl ücret istedi ilk defa başıma geldi bu sorunu yaşayan oldumu hiç
beyzacmvrc tubiiik_ boyutu buyuk oldugundan olabilir mi Belirli bi boyutu gecincr alıyor gardrops un aciklamasinfa yazıyordu sanki
Mink-hyt tubiiik_ merhaba büyük boyutlardan istiyorlar benim bi arkadaşım da at satmış 150 tk ek kargo ücreti istemişler kız zaten o fiyatta satmıs
tubiiik_ Mink-hyt bana karsı ödemeli dedi benden istemedi ama zaten 500 ze koydum 300 yaparsan alırım demişti 300 ze sattım şimdi kadın 100 tl kargo parası vermezse o var
yagmurkokusu_ tubiiik_ verir neden vermesin siz kadına mesaj olarak yazın böylr böyle olmadı iptal etsin
Mink-hyt tubiiik_ konusun tubiiik_ riske atmayın.zaten iyice sacmaladı bu dolap gardrop uygulaması banım bişey satasım gelmiyor
noluyasanagenemiros tubiiik_ evet senden keser kargo ücretsiz yapmamışsındır ama uygulama atıyorum 250₺ ve üzeri sipariş de kargo ücretsiz yapıp senden kesiyor yine de çok saçma bi uygulama gardrops tan satsan daha iyiydi
tubiiik_ yagmurkokusu_ dedim oda diyorki senden kesilir kargo ücretsiz uygulama dedi ücretsiz istıyemez diyo
hayalperest2310 tubiiik_ canım gönderme sende letgodan sat zaten o fiyata satmışsın 150 tl kargo mu verilir şaka gibi
yagmurkokusu_ tubiiik_ Bizim ürünümüz buydu bende gardropstan aldım , satıcı da çok iyiydi çok yardımcı oldu. Ürünü de tertemiz geldi mis gibi bebek kokuyordu. PTT ile göndermişti bana , benim ptt ile sorunum vardı takip etmesini rica ettim sorunsuz ulaşmıştı.
tubiiik_ hayalperest2310 dolap uygulaması gibi kargo boyutları şekenek yok kargo ücretsiz diye kargo boyutları iç yok yani gecen sene buyuk valiz satmıstım hiç bi ek ücret almamıslardı buna şaşırdım
hayalperest2310 tubiiik_ ama normalde zaten ücretsiz yani yoksa millet niye kalkıp satış yapsın ben büyük boy hiç satmadım bilgim yok acıkcası ama çok fazla istenmiş
tubiiik_ Mink-hyt konuştum oda uygulama korga ücretı yok kesilirse cüzdanında kesilir belki dedi şaşırdım bende nese ben kadına söylim iptal etsin
tubiiik_ hayalperest2310 aynen öyle bende kesilirse bedavaya vermiş olcam istedigi fıyata sattım gönlü olsun diye ama elime pek bişi gecmicek
babysln tubiiik_ evet sizden kesilir kazancınızdan kesiliyor. Desi sınırlaması var en fazla 2-3 desiye kadar ücretsiz fazla çıkarsa satıcıdan kesiyolar