Esmacetin Bes dakika emse doyar o merak etme sen memeyi boşaltması buyudukce kısa sureye inermiş doktorlar 5 dakika diyor bır meme yi boşaltması
2lokummannesiii Esmacetin bir meme bir öğün o zaman canım. 2 saatte bir vermek için zorluyorum Allah yardımcımız olsun.
[silindi] 2lokummannesiii canım toplamdan bahsediyorum anlamadın galiba 🤦🏼♀️ 3 kere değiştir demedim gün içinde toplam ağırlık o kadar olmalı dedim sen en iyisi kilo alımına bak çünkü ben anlatamadım
2lokummannesiii [silindi] yok yok anladım 😂 sadece üç bez dedin ya ondan dedim ben onu. Tamam aklımda senin dediğin canım 😂
Esmacetin Doymasa ortalığo yıkar bebekler ya benimki öyle durduramazsın cocugu içinde şüphe varsa sag bak emzirdikten sonra anlarsın zaten ver onuda kaşıkla bırakmasın seni
2lokummannesiii Esmacetin uykusu gelince ortalığı yıkıyor zaten uyku moduna geçince veriyorum memeyi. Vallaha annelik zor zanaat 😊
Okyanusolmak 2lokummannesiii bildiğim kadarıyla bir paket margarin ağırlığında olmalı toplam bez ağırlığı. 250 gr yani.
[silindi] 2lokummannesiii kakasi 10 gune kaadr yapmaz 6 gun yapmaz beebgim 6 gun yapmiyor 4 gun yapmiyor Kilosu 7 kilo cisli bez olarak benim bildiğimsu margarin ağırlığında olmasi lazmis
Okyanusolmak [silindi] toplama odaklanın. Az ya da çok dolmasına değil ;) ben 4 saatte bir değiştiriyorum mesela. Bazen az doluyor bazen çok. Emmesine bağlı
Okyanusolmak 2lokummannesiii hassas terazide ölçebilirsiniz. Asmlerde var. Toplayın bir günlük bezleri. Gidin tarttırın ;)
Mirayy00 2lokummannesiii normal tartidada olcebilirsiniz once kendiniz tartilin sonra cisli bezle tartilin cikan fark bez grmidir bende bebegimi oyle tartiyorum🤣
Mirayy00 2lokummannesiii bebekler genelde 5 dkda memedeki sütün yuzde 90nini aliyolar aktif bi sekilde emerse cisli bezlerinin toplamida 1 margarin agirliginda olmali ve 3 saatte 2 saatte bir diye saatlere takilma bebegin memeyi ne zaman isterse ver uykusundanda meme icin uyandirma😊
Okyanusolmak [silindi] benimki 5 aylık olacak nerdeyse. 24 saatte (gece hiç değiştirmiyorum) 4 tane falan kullanıyorum 🤔 benim bebeğim ortalama kilo alıyor mesela.
2lokummannesiii Mirayy00 evdeki tartı bozuk ama önceden bebeğimi bende ölçüyordum. Bakalım birine gittiğimde tartı olursa ölçerim 😂
[silindi] Okyanusolmak gece bnde altni almiyorum 3 aylik kizim ayljk 1 kilo alıyoruz🤔aman kilo alsında bez fln hikaye😂