Usnac1995 Marselandmaya anladığım kadarıyla farklı isimleri seviyorsunuz. Danyel olunca yabancı isim gibi oluyor güzel ozaman olabilir. Peki Taylan nasıl. Benim bir akrabam koymuştu yıllar önce çok hoşuma gitmişti farklı geliyor.
Marselandmaya Usnac1995 farklı ve anlamları hoş olan isimlerin seviyorum evet 🙏🏻 Taylan ismi çok var cevremde güzel bir isim oda
Deletedmom_62 Marselandmaya bence marsel ismi güzelmiş ama Danyal hiç hoş değil daniela falan olsa hadi hoş söylenisi 🤭 başka bir öneri veremicem ben genelde klasik isimler biliyorum😊
Laydaren Marselandmaya Marsel çok güzel, kulağa da dile hoş geliyor. Ama Danyal’ı pek beğenmedim 🥲Anlamına da baktım aslında. Güzel anlamları dışında esir alınma, geçmişteki sıkıntıları unutamama falan gibi anlamları da var. Tabii karar da çocuk da sizin ❤️
Marselandmaya Laydaren isimlerin hep iki taraflı anlamları var maalesef olumlu ve olumsuz olarak, güzel olan tarafa odaklanmaya çalışıyoruz 😊🙏🏻
Marselandmaya Laydaren marseli ben koymuştum bunun isminide eşim koysun istedim tabiki fikir alışverişinde bulunuldu son karar onun teşekkürler 🙏🏻🤍 aminnn cümlemizin inşallah