Marselandmaya MeTeCa ismi Nebî Danyal olarak geçiyor belki ondan hatırlamamış olabilirsiniz 🙏🏻 çarpıtma amaçlı cevaplamadım yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın
kirikkalp Marselandmaya söylediğiniz isimleri kusura bakmayın ama hiç beğendim yine de siz bilirsiniz
Usnac1995 Marselandmaya ya hadi Marselin söylemesi kulağa hoş geliyor da Danyal çok ağır değil mi aşırı kaba bir isim. Danyalll gel oğlum diye seslendiğimi düşündüm olmadı yok asla koymayın bana kalırsa.
Leilanii Marselandmaya Ya bir iki hariç hiç kimse başka bir isim önermemiş anca beğenmedim deyin 😂 evet farklı isimler zevk meselesi kötü de değiller sadece alışılmış isim değil işte. Danyal adında bir tanıdığım var bu zamana kadar dalga geçildiğini görmedim hiç. Onun dışında Mabel Leo/Leon ve Malik aklıma geldi. Yurt dışında Malik bu aralar çok popüler olmaya başladı hatta
Marselandmaya Leilanii teşekkürler öneriler için 🤍🙏🏻 evet genelde öneri değilde beğeni anketine döndü post 😂
Usnac1995 Marselandmaya anladığım kadarıyla farklı isimleri seviyorsunuz. Danyel olunca yabancı isim gibi oluyor güzel ozaman olabilir. Peki Taylan nasıl. Benim bir akrabam koymuştu yıllar önce çok hoşuma gitmişti farklı geliyor.
LaMamaDellaCicala Marselandmaya yorumlarda var zaten demek istedjgim ayrimcilik yahudi bir peygamber ismimi koyacaksin o kadar islam peygamberi varken diyen bile cikar garip insanlarla dolu heryer
Ness23 Marselandmaya ben oglum olsaydı atlas koyucaktım hatta ekin atlas ama kızım oldu ekın hıra koydum noyan ısmı de erkek de cok hos duruo
Marselandmaya Ness23 sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 hep kız istiyorduk Tomris istemiştim isminide detaylı ultrasona kadar da kız dediler sonra sürpriz oldu ikisindede🤦🏻♀️😂
Marselandmaya Usnac1995 farklı ve anlamları hoş olan isimlerin seviyorum evet 🙏🏻 Taylan ismi çok var cevremde güzel bir isim oda
Deletedmom_62 Marselandmaya bence marsel ismi güzelmiş ama Danyal hiç hoş değil daniela falan olsa hadi hoş söylenisi 🤭 başka bir öneri veremicem ben genelde klasik isimler biliyorum😊
Laydaren Marselandmaya Marsel çok güzel, kulağa da dile hoş geliyor. Ama Danyal’ı pek beğenmedim 🥲Anlamına da baktım aslında. Güzel anlamları dışında esir alınma, geçmişteki sıkıntıları unutamama falan gibi anlamları da var. Tabii karar da çocuk da sizin ❤️
Marselandmaya Laydaren isimlerin hep iki taraflı anlamları var maalesef olumlu ve olumsuz olarak, güzel olan tarafa odaklanmaya çalışıyoruz 😊🙏🏻